Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Vanliga frågor om fortkörning biljetter

Om du får en fortkörningsböter, måste du, enligt lag, infinna sig i rätten för att bevisa din oskuld, du kan också ange en skyldig grund och betala straffet eller betala borgen för att stoppa fallet från att någonsin uppträder inför en domare. Genomfört Bond

När de ombads att skriva en fortkörningsböter av ett utfärdande tjänsteman måste du följa begäran. Däremot innebär en signatur inte skuld. Det är helt enkelt ett skriftligt löfte att visa upp i domstol på den tilldelade datum och tid. Enligt lagen, tjänar en signatur som ett GARANTISUMMA bindning och måste tillhandahållas för att undvika omedelbar arrestering.
Fel

Ett fel på en fortkörningsböter inte nödvändigtvis garanterar en uppsägning. Fel såsom felaktig stavning eller en något annorlunda nyans av fordon inte är tillräckliga för att motivera en uppsägning. Dock kan citera felaktigt lag eller registreringsnumret vara skäl för uppsägning.
Defekt hastighetsmätare

Som av 2009, endast Virginia tillåter en defekt hastighetsmätare att användas som ett försvar mot en fortkörningsböter. En defekt hastighetsmätare ensam kommer inte motivera en uppsägning eller oskyldig dom.
Felaktig Radar Läsa

I de flesta fall behöver du hjälp av en fortkörningsböter advokat för att bevisa en radar misread bilens hastighet, felaktigt fångade hastigheten av ett passerande fordon eller inte används på rätt sätt. Den utfärdande tjänsteman kan fortfarande skriva in sin observation av din bil när du var citerade och ange detta vittnesmål som bevis på att du var i själva verket fortkörning.
Ingen åtgärd

Om du inte lösa en fortkörningsböter genom att ifrågasätta det eller betala straffavgift, kan din licens avbrytas och /eller en bänk teckningsoption utfärdas för ditt gripande. på fortkörning biljetter
Preskriptionsbestämmelser

p Det finns ingen preskriptionstid på fortkörningsböter. Du ansvarar för fortkörning biljetter oavsett hur långt tillbaka de är daterade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149781.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.