Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Trafikförseelse Påföljder I Kentucky

Trafik lag i Kentucky bygger i allmänhet på ett system med straffpoäng för att fastställa straff för trafikförseelser. Poäng upplupna inom vissa tidsperioder leda till flera straff, inklusive tillfälligt upphävande av körning privilegier och, under svåra omständigheter, återkallande av ditt körkort. Böter och fängelse kan också förekomma i tillägg till system med straffpoäng straff. Point System

Kentucky tilldelar ett poängvärde för varje trafikförseelse som uppstår. Poäng räknas förarens rekord, och som punkter stämmer upp, straff ökar. De flesta brott motiverar en tre till sex pekar straff, med specifika straff kommer omkring på sex och 12 poäng. Tilldelade poäng varierar i enlighet med hur allvarlig varje brott, och tilldelas enligt nedan.
Trepunkts Kränkningar

Följande trafikförseelser lägga tre poäng mot din rekord: fortkörning 15 miles per timme eller mindre över hastighetsgränsen, inte stannar eller ger vid utsedda stopp eller pekar avkastning, kör på fel sätt på en enkelriktad gata, kör för fort eller för långsamt för de aktuella vägförhållanden, start felaktigt, kör felaktigt, kör vårdslöst, med hjälp av körfält felaktigt, inte för att belysa eller dim strålkastare, eller någon annan rörlig överträdelse.
fyrgradig Kränkningar

Följande trafikförseelser stämmer fyra poäng mot din post: kör hänsynslöst, kör på fel sida av vägen, följer ett annat fordon för nära, att inte ge efter för ett utryckningsfordon, byta tågförare medan i ett fordon i rörelse, eller att inte ha din fordonet under kontroll.
femgradig Kränkningar

Passing ett annat fordon felaktigt räknas som en femgradig kränkning mot din post.
Sex-Point Kränkningar

Följande överträdelser motiverar en sexgradig straff mot din drivande post: fortkörning mellan 16 miles per timme och 26 miles per timme, att inte stanna för en kyrka eller skolbuss, vilket orsakar en olycka på grund av ett rörligt farligt kränkning, och kombinera två eller flera farliga brott i en enskild händelse.
Fjädring

Racing, fortkörning 26 miles per timme eller mer, och försöker undkomma brottsbekämpningen genom att använda ett motorfordon alla resultat i en automatisk 90 dagars uppskov med ditt körkort. Annars uppstår suspension för förare är 18 år eller äldre efter avprickning 12 poäng inom ett tvåårsperiod. För minderåriga förare, sker avstängning efter sex poäng vunnits under två år.
Skyddstillsyn

En domare har möjlighet att placera en förare under skyddstillsyn i stället för upphängning. En provanställning varar dubbelt så länge som dess respektive drivande fjädring, och föraren i fråga måste delta i en klinik förare förbättring.
Ytterligare påföljder

Förutom straffpoäng och deras resulterande straff, chaufförer inför möjligheten att få biljetter, böter och fängelse. Upprepade eller särskilt allvarliga brott leda till total återkallelse av körkort privilegier. DUI brott leda till böter, fängelse, fjädring, obligatorisk närvaro på ett drogmissbruk program och eventuell samhällstjänst. Graden av dessa påföljder ökar beroende på antalet DUI brott ackumulerats inom fem år. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149852.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.