Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man talar din väg ut ur en trafik biljett

Det finns inget som det sjunkande känsla när du ser de blinkande gumball lampor i backspegeln. Du vet att du har varit bly-fot det på vägen, och du förtjänar att fortkörningsböter. Men du kan slippa att olycka med några små etiketter som stöder den lokala polisen Athletic League eller de väpnade styrkorna samt några snabba tänkande och lite humor kastat in också, att vara medveten om eventuella nya trafikregler, såsom mobiltelefon användning eller säkerhetsbälten, håller dig säker samt i enlighet med lokala förordningar. Instruktioner
1

Blame dina omständigheter eller någon passagerare i bilen för ditt brott. Din fysiska krämpor kan vara ett liv sparare: officeren förmodligen inte vill höra om din Irritable Bowel Syndrome som skäl för ditt rusa hem, men ibland en fråga om för mycket information kan göra skillnaden mellan en varning och en biljett . Barn är också en bekväm ursäkt, särskilt om du har en last av dem skriker i baksätet.
2

Använd humor för att desarmera en potentiell trafik biljett. En officer är den ultimata kundtjänst och får sin andel av verbala övergrepp på en daglig basis. Om du erbjuder honom ett leende och en, "Gee, Sir, jag antar att jag vaggade ut lite för svårt att John Tesh," han kan gå lätt på dig, speciellt om du inte har för att förklara vem John Tesh är. En annan ursäkt kan vara att du försökte döda din kvot på 20 insekter, och som det ser ut på din vindruta, du har fem mer att gå. En annan kan vara att du inte vill komma för sent till trafik skolan. Ditt sinne kommer att vara i overdrive, vilket är en vanlig reaktion på adrenalin, så du kommer att tänka på något.
3

Odla en vän eller två i brottsbekämpningen, sedan släppa deras namn. Detta gör verkligen fungerar, men du har faktiskt känna någon verifierbar i departementet eftersom officeren kommer att kontrollera.
4

flirta om du är attraktiv eller känner speciellt lockande. Om du kör på din Pilates klass, berättar officeren du är sen, om han säger att han kan göra dig ännu senare, bat dina ögon och ser hjälplös. Om du inte är i en situation där flirta är ett alternativ, bara vara riktigt trevlig. Återigen har officeren att stå ut med en hel del obehagliga människor under hela hennes dag, så att sätta ett leende på ditt ansikte är det första steget i att hålla dig ur den demografiska och möjligen ur trafik skolan.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149841.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.