Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man överklagar en trafikförseelse

Ingen gillar en trafik biljett, men de är särskilt irriterande när du tror att du gjorde något fel. Poliser gör misstag, och ibland kan du slåss din biljett och få den ogillas eller böterna reduceras. Här är hur du kommer igång. Saker du behöver Review, en kopia av biljetten beskriver ditt kommenterar trafikförseelse En kamera
Mäta Pencil tejp Mössor och papper
Visa fler instruktioner
1 < p> Börja med att förstå vad trafik regel du har åtalats för brott. Kontrollera din biljett till trafikförseelse koden och matcha den till kodlistan på botten eller ryggen. Var och en av dessa koder har en motsvarande regel eller förordning, och om den är markerad eller skrivet i "strid" rutan på biljetten, det är ditt ansvar.

En civil kränkning debiterar dig en fin och registrerar punkter på körkort. En kriminell kränkning, oavsett förseelse eller brott, debiterar dig för ett brott och kan leda till högre avgifter, en gripande, och med fängelse.
2 p Om den påstådda kränkningen är listad som civila, de flesta jurisdiktioner gör att du kan ange din invändning via post. Ibland finns det möjlighet att åberopa "guilty med en förklaring." Välj det alternativ som är mest sannolikt att locka positiv uppmärksamhet från domare eller domare, och sedan returnera biljetten innan deadline.

Överväg återbesöka platsen av brott för att ta bilder, mäta ytan om det behövs och göra skisser. Dessa kan komma till hands om du har en förhandling.
3 p Om du ådragit överträdelsen under resa och inte kan återvända till samhället där den påstådda överträdelsen inträffade, överväga att anlita en advokat. Mest trafik domstolar tillåter advokater att överklaga biljett för dig, och du behöver inte vara närvarande vid förhöret.
4

Delta hörseln om det behövs, och att vara i tid. Planera en faktabaserad försvar. Trafikförseelser kan ofta vara en fråga för polis subjektiva åsikt. Använd dina egna observationer och fakta som domaren eller domare kommer anser vara relevanta i ditt försvar. Förbli artig och rakt på sak. Använd dina fotografier och skisser för att backa upp ditt försvar.
5

Var medveten om de möjliga utfallen. Dessa inkluderar skyldig, avfärdas på kostnaderna, enligt advisement eller oskyldig och överträdelse böter och punkter ogillas. Om du är dömd för brott, är du ansvarig för alla kostnader, böter och prickar på körkortet. Om biljetten har fattats enligt advisement, kommer det så småningom att ogillas om du ådra inga ytterligare överträdelser inom en viss tidsperiod. Om avfärdas på kostnaderna, är kränkning ogillas och inga punkter uppstår så länge du betalar böterna. Om ogillas, är skyldig dig ingenting och din överklagan var värt ansträngningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149801.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.