Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man slår en fortkörningsböter

Du vet att du inte kör farligt när fortkörning bara ett par miles över gränsen. Du behöver inte denna biljett på din färdregistreringen höja din försäkring priser. Och du känner trafiken befäl är ute för att samla in intäkter på biljetter snarare än skydda gatorna. Så hur kan du slå en fortkörningsböter med lite ur fickan och ingenting på din post? Instruktioner
dras över
1

Säg ingenting om möjligt. Inte erkänna skuld. Detta kan användas mot dig.
2

Undvik argumentera eller agerar krigförande med officeren. Du kommer inte att vinna och kommer ofta göra saker värre.
3

agera okunniga eller rädd. Du kan komma undan med en varning om tjänstemannen anser att du inte visste att du var fortkörning, och du känner att detta är det värsta som kan hända.
4

Vet exakt den hastighet du körde. Om biljetten säger du körde fortare än du faktiskt var, även om du fortfarande var fortkörning, då biljetten kan avfärdas. Ta
Trafik Court
5

biljett till trafiken domstol när du kan. Hur man gör det bör skrivas på biljetten och förklaras av officeren. Kom ihåg att du är oskyldig tills motsatsen bevisats, och, åtminstone, kan du ofta få böterna i slutändan.
6

Fördröjning domstolen datum med continuances. Fil för en fortsättning skriftligen genom domstolen kontorist kontor. Ju längre du kan vänta ut det, desto mer sannolikt att tjänstemannen visar inte på domstolen dagen, avfärdar fallet.
7

veta allt om den situation när du var ticketed. Allt kan användas för att avvisa målet, från den exakta ordalydelsen i brottet att bevisa radarn inte skulle ha arbetat för att ifrågasätta hur officeren skulle ha bedömt din hastighet på hur fort han körde.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149749.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.