Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man slår en trafik biljett i Phoenix

Med foto-radar kameror installerade på många stora motorvägar och kameror trafik installerade på nästan varje upptagen skärningspunkt, det finns mer än ett par sätt att tjäna en drivande stämning i Phoenix, Arizona. Även om det inte finns något säkert sätt att komma ur en trafik biljett, finns det ett antal åtgärder du kan vidta för att undvika eller minska effekterna av en trafik biljett. Instruktioner
1

Bli inte hänvisas i första hand. Det mest logiska steget för att se till att du inte kommer att få en trafik biljett i Phoenix-området är att lyda trafikregler och undvika de omständigheter för att få biljetten.
2

Ta defensiv körning när de erbjuds. Många gånger, trafiksyndare är berättigade att ta defensiv körning kurser som erbjuds av staten. Med kursen ger dig möjlighet att ha trafikbrott och eventuella senare tillsatta poäng bort från din körning post. Tyvärr för upprepade trafiksyndare, kan den defensiv körning kurs bara tas en gång vartannat år.
3

Gå till domstol och åberopa ditt fall. Ofta trafiksyndare som uppträder i domstol kan få en nedsättning av böterna med anledning av överträdelsen. När du söker upprättelse i domstol, officeren arbetar med att utfärda en stämning har att visas. Ibland kommer officeren inte inställa sig i domstolen, vilket är en god anledning att bestrida biljetten i domstol.
4

Skriv ett brev till citerar officer. Ofta kommunicerar med officeren och vädjande ditt fall är ett effektivt sätt att få citera officeren att släppa biljetten mot dig. Att vara artig och rättframma kan gå långt när det handlar om en trafik biljett.
5

Contest foto-radar eller röda biljetter ljus kamera. Beroende på det faktum att kamerorna fotografera numren registreringsskylt, kommer biljetten att skickas till fordonets ägare. Om ägaren av fordonet inte är den som har begått brottet, kan ägaren bestrida skriftligen ha biljetten bort.
6

Kontrollera att det är du på bilden. Om den som får biljetten inte är den person som i foto-radar eller rött ljus fotografi, kan han bestrida biljetten på dessa grunder. Dessutom, ibland fotograferar inte skildrar tydligt individen kör fordonet, i vilket fall biljetten kan ifrågasättas på grund av att det inte finns tillräckliga bevis för att den som fått biljetten är den som har begått brottet.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149813.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.