Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur Aldrig att få en biljett Foto Radar i Mail

Såhär aldrig att få en biljett foto radar med posten. Du får köra mot rött ljus eller fortkörning misstag och se blixten i din backspegel. Du tror, ​​Åh, nej, jag har blivit fångad av foto radar. Om du följer dessa enkla steg kan du få aldrig att biljett med posten alls. Foto radar trafik biljetter startade i Europa så tidigt som 1978. Även då bilderna från trafiken kamerorna visade fram-och baksidan av bilen och föraren. Det har börjat dyka upp i nästan varje stat som Moneymaker att fylla statskassan. Det fungerar precis som det låter. En dator och en radar är fästa vid en kamera. Vägbanan har begravt hotspots för detektering av rörelse. När ett fordon överskrider skyltad hastighet eller kör rött ljus, hotspots skicka ett meddelande till datorn för att spela in det och kameran tar fotot. De flesta kameror är inställda på att visa fram-och baksidan av lagen bryter fordonet och föraren. Men kamerorna är inte ofelbara. När en biljett visade rätt bil men föraren var avlidna år before.Keeping ihåg att kameran foto radar lagar är olika i varje stat, dessa är generella åtgärder, men kan fungera i de flesta stater med foto kameror. Du kommer att behöva kontrollera din statliga lagar för kryphål. Här är några saker du kan göra nu för att aldrig få sin biljett foto radar: Instruktioner
1 p Det finns många lagliga sätt att lura pappersarbete på ett foto radar trafik biljett. Ett sätt är att dubbelkontrollera registrera din bil med din make eller annan motsatt kön familjemedlem. Könet på den person som anges på biljetten blir det motsatta könet för föraren i fotot. Det normalt är utslängd av redaktörerna när det är uppenbarligen fel kön personen driving.If du får foto biljetten radar trafik, kan du ha polisen eller domstolen avvisa stämningen på grund av det motsatta könet foto. Du är inte skyldig att säga vem som körde. Du kan omregistrera din bil under namnet på en familj förtroende, ett aktiebolag, en vanlig bolag eller kommanditbolag verksamhet
2

. Om ett meddelande om brott kommer med posten, trash det som polis och domstolar får inte vidta några ytterligare åtgärder.
3

Du kan ignorera biljetten och papperskorgen den. Om du gör det, kanske du har att undvika en process server för 4 months.However om du kan undvika dem i fyra månader, för om biljetten inte serveras eller undertecknat, skall den ogillas av domstolen efter 4 månader. Se tips nedan om ducka.
4

Ditt tillstånd kan ha en webbplats där du kan kontrollera status för biljetten utan påföljd eller spårning.
5

En annan möjlighet är att registrera din bil med en postbox som din postadress. Den motorfordon division kan kräva en fysisk adress för dig men kanske bara boxadress kan visa på foto verkställighet företag.
6

Åtminstone med en postbox, kommer processen servern inte kan att hitta dig. Också betala lite extra för att gå till en icke publicerade telefonnummer så att de inte kan få din adress.
7

I själva verket beror på redigeringen av fotot företag, som skickar informationen vidare till polisen Institutionen för citat, kan du aldrig få det. De normalt inte skicka biljetter till P.O. Lådor, företag, bolag eller andra regeringar (som ett landsting eller stat fordon).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149780.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.