Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man undviker trafik biljetter

Ingen vill ha en trafik biljett. De kan orsaka din försäkring för att gå upp och kan även leda till att du förlorar din licens. De flesta människor tror att om de inte skynda, kommer de inte att få en biljett. Hur du kör är lika viktigt som hur fort du kör. Det finns sätt att hjälpa dig att undvika trafik biljetter. Instruktioner
1

Kör inte. Även om trafiken går fortare än skyltad hastighet och dina skäl för fortkörning är att hänga med i trafikrytmen, det är inte ett godtagbart skäl för att snabba och du kommer inte att kunna övertyga en trafikpolis annars.
Sida 2

Fortsätt inte genom ett gult ljus om du inte redan är i korsningen när ljuset går till gult. Olika korsningar har olika timers. Vissa människor vet korsningarna och föregripa näringslivets föränderliga av en ljus och fortsätta genom korsningen så fort det blir grönt. Fortsätter genom ett gult ljus när du inte redan är i en korsning kan få dig en biljett samt leda till att du har en kollision.
3

Var medveten om att den typ av bil du kör , kommer färgen på bilen du kör och ljudet av bil du kör tar all uppmärksamhet till en trafikpolis. Om du kör fortare än skyltad hastighet en röd bil, visas en högljudd bil eller en sportbil ska gå fortare än det faktiskt är. Detta kan leda till att du stoppas och biljetten.
4

vävning genom trafik eller köra oregelbundet är mycket svårare att förhandla än fortkörning eftersom det skulle kunna klassas som vårdslös körning.
5

Stopp betyder stopp. Om du bara sakta ner vid en stoppskylt och aldrig komma till ett fullständigt stopp, kan du och bör få en biljett. Syftet med stoppet är att göra just det och titta runt innan du fortsätter. Låt dig inte pressad att sakta ner och gå igenom en stoppskylt eftersom alla andra gör det på en upptagen skärningspunkt. Också, inte gå igenom en stoppskylt utan att göra ett fullständigt stopp bara för att det inte finns någon annan trafik.
6

inte dricka eller använda illegala droger och köra. Se till att du förstår hela effekten av receptbelagda läkemedel på kroppen före körning. Kör inte när du är sömnig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149751.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.