Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man berättar familj om en svävande Körkort

När det kommer till bilkörning, folk glömmer att det är ett privilegium och inte en rättighet vi har i samhället. Tja om du plötsligt befinner dig med en upphängd körkort, lär du dig verkligen att läxa den hårda vägen. Så här berätta för din familj om att tillfälligt tillstånd så att du kan gå vidare med ditt liv och komma tillbaka till att vara en produktiv person. Instruktioner
1

Samla familjen eller lämpliga parter innan de hittar ut på annat sätt. Att ha ett svävande tillstånd kan uppstå på grund av allt från obetalda parkeringsböter till extremt allvarliga DUI och fordonstrafik fall dråp. Du vill berätta för din familj om situationen innan de läser i tidningen eller se dokument som skickas till dig från domstolarna.
2

Var uppriktig och ärlig om vad som hände för att få dig att ha din förarens licens tillfälligt. Oavsett om du hade rätt eller fel, är du i en situation av att ha haft din licens tillfälligt. Att försöka placera en "spin" på den kommer bara att det verkar som om du avfärdade ditt ansvar. Berätta för din familj vad som skedde utan editorializing det.
3

Ta ansvar för dina handlingar. Detta är vad som skiljer de vuxna från de människor som ännu inte växa upp. Du har tydligen trasslat. Men det finns inte en människa på denna planet som har gjort något riktigt dumt på en punkt i deras liv. Genom att äga den och ta ansvar du visar en större mognad än vad fick dig i problem i första hand.
4

fullfölja dina löften ansvarsområden. Detta innebär att du inte lita på andra människor för transport. Oavsett om du har att cykla till jobbet, ta bussen eller gå med i en bilpool, räkna du ut hur att få det gjort utan att hindra på din familj.
5

Rätta till situationen som fick din förarens licens tillfälligt i första hand. Det kan vara så enkelt som att betala massor av gamla biljetter, eller så hårt att hålla näsan pipig ren under en prövotid. Genom att rätta till situationen så snart som möjligt och att förhindra att det sker igen, du leder genom exempel.
6

Ansvara när du är tillbaka på vägen. Kom ihåg hur du kände varje dag som ditt liv har äventyrats utan licens. Dela dessa känslor med din familj också. Och nu när du är tillbaka på vägen, låt inte den situationen att hända igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149757.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.