Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man undviker vanliga trafik biljetter Annat än fortkörning

okunnighet om lagen är ingen ursäkt, säger de, men ibland kan vi bara inte vet. Vad är den allmänna regeln om att gå igenom ett gult ljus? Göra U-svängar? Går för långsamt? Använda växlar? Ta dig tid att ta reda på ... och ta din tid att köra med omsorg. Instruktioner
1

Kom till ett fullständigt stopp vid en stoppskylt och där en högersväng är tillåtet vid rött ljus. Förare gör rullande, "California" hållplatser är ett lätt byte.
2

Gå igenom en vägkorsning endast om framsidan av din bil har gått (passerat gränslinjen eller märkt eller omärkt övergångsställe linje) innan ett stoppljus blir röd och det är säkert att göra så. I de flesta stater, har kör du inte ett rött ljus om din främre stötfångaren är i korsningen när ljuset blir rött.
3

Avstå från att göra en U-sväng i ett affärsdistrikt eller över en trafik ön. I ett bostadsområde, och på vissa motorvägar, så att ingen bil närmar sig inom 200 fot (12 billängder) när du gör en U-sväng, sväng vänster in på en uppfart eller parkeringsplats för att undvika en U-sväng överträdelse
<. br> 4

vänder så nära som är praktiskt möjligt till kanten av vägen. Försiktigt in en cykel körfält märkta vita streck för att svänga till höger, till exempel.
5

Håll ett avstånd bakom ett annat fordon som motsvarar en bil längd för varje 10 miles per timme som du kör. Inte bakluckan.
6

Minimera antalet körfält ändringar du gör. Signal ett filbyte och titta på din sida och backspeglar och över axeln. Din väva in och ut i trafiken följt av tillämpningen av bromsljusen från bilarna bakom dig lockar trafik officerare uppmärksamhet.
7

Pass annat fordon endast i utsedda områden (inte när det finns en heldragen linje i ditt körfält) så att den inte "stör en säker drift av ett fordon" färdas i din riktning eller kommer mot dig.
8

Drive i körfältet längst till höger och upprätthålla en normal och rimlig hastighet när annan trafik går snabbare än dig så att du inte "hindra" trafik och lida ovärdiga att få en biljett för att köra för långsamt. Använd valdeltagande på två sätt, tvåfilig väg när du bromsar fordon bakom dig.
9

Vet vem som har rätt-of-way. Avkastning till samgående trafik, till den första föraren som kommer till en korsning som inte har några tecken eller signaler eller är en fyrvägs stopp, vid en korsning där din väg slutar, när du gör en vänstersväng, och, naturligtvis, vid stopp och ge tecken och för fotgängare. Om två av er kommer till en korsning på samma gång, låt den personen till höger gå först.
10

Kontrollera att det inte finns någon öppen behållare av en alkoholhaltig dryck i din bil eller lastbil "inbegripet handskfacket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149746.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.