Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man fixar ett svävande tillstånd

licens fjädring är ett olyckligt faktum att många bilister ansikte. I delstaten Wisconsin, till exempel, visar en ny DOT rapport att mer än 375.000 människor fått sina licenser upphävs eller återkallas. När du förlorar din körning privilegier, blir vardagen förståeligt svårt --- särskilt i förorter och på landsbygden utan pålitliga kollektivtrafiken. En snabb lösning skulle vara perfekt, men, tyvärr, det finns inget sätt att kringgå licens fjädring --- lagen är lagen. Men den goda nyheten att du kan vidta proaktiva åtgärder mot fastställande av långsiktiga problem i samband med ditt körkort suspension. Dessutom kommer ta steg mot att fastställa din licens-fjädring frågor gör dig till en säkrare, mer ansvarsfull förare som är mindre benägna att göra framtida trafik misstag. Instruktioner
1

Delta i domstol datum på biljetten. Om du har fått information om att din licens kommer att dras in, utnyttja möjligheten att åberopa ditt fall. Åberopa ditt fall logiskt. Även känslomässiga knep kan ibland fungera, är det bästa sättet att vinna över en domare med sunt resonemang. Bevisa att du tar steg mot säkrare bilkörning --- en inskrivning slip för en kommande förarens utbildningar är ett bra bevis. Vidare bevis på att du behöver en licens för arbete eller barnomsorg ändamål. Ta kartor som visar de vägar man normalt tar och dokumentation av arbetsrelaterade resor.
2

Reclaim din körning post. Även om du inte kan köra bil, kan du fortfarande arbeta på att fixa din drivande post. Ett stort problem med licens fjädring är den tung belastning det tar på priser bilförsäkring. En dålig drivande post kommer också att göra det lättare för framtida upphävande eller återkallande. I de flesta fall kan du ta godkänd trafikskola eller defensiv körning kurser för att minska antalet svagheten poäng tillämpas på din licens. Det finns gränser för hur många poäng som sådana kurser kan ta bort, så kommer denna korrigering fungerar inte om och om igen om du upprepade gånger få in trafik problem.
3

Begär en arbetssjukdom licens . Tjänstepensioner licenser begränsas licenser som tillåter dig att köra bara för att arbete eller skola. Kontrollera din statens enskilda lagar om arbetssjukdomar licenser, och arbeta igenom de riktiga DMV kanaler för att få godkänt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149765.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.