Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur att försvara dig själv i trafiken domstol med en åklagare och ingen jury

Inför en åklagare i trafiken domstol kan vara lite mer skrämmande än att gå upp mot biljettsystem officer. Men när du har förberett ett starkt rättsligt försvar, vet vad som väntar, och har repeterat dina uttalanden och förhör, har du en god chans att vinna ditt fall. Instruktioner
1

Vänta ditt ärende ska kunna kallas och de avgifter som läser
2

Gör ett förslag till fortsättning om du behöver mer tid,. För uppsägning om biljettsystem officer bör vara närvarande, men är inte, om du inte har fått handlingar som du begärt, eller om åtal inte har fört ärendet till rättegång inom angiven tid som krävs enligt lag under "rätt till en snabb rättegång."

Billiga 3

Fråga att flera vittnen befrias från rättssalen så att de inte påverkas av varandras vittnesbörd.
4

Lyssna på åklagarens formella inledningsanförande.

5

ber dig ha rätt att ge ditt inledningsanförande efter åtalet har presenterat sitt fall. Detta gör att du kan finjustera ditt uttalande bygger på fall som presenteras av åklagaren och för att undvika att avslöja ditt försvar
6

invända mot trafiken officer vittnesbörd sparsamt -. På instanser, till exempel, där officer förklarar inte hur han fick den information han ger, där han presenterar bevis för att du begärde och aldrig fått, där han ger information som är "hörsägen", inte i första hand kunskap, där han anför faktiskt något som inte har varit introducerades som bevis.
7

förhöra officeren. Re-korsförhöra honom endast om åklagaren tar upp nya frågor under hans omdirigera undersökning.
8

Presentera ditt inledningsanförande efter åtalet avslutar sitt fall. Gör det till en kort sammanfattning av de punkter du och dina vittnen kommer att täcka i ditt vittnesbörd.
9

Ge ditt konto som en berättelse. Om detta inte är tillåtet, ställa och besvara dina egna frågor. Presentera din visuella bevis.
10

Svara på frågor från åklagaren och domaren. Objekt om biljettsystem officer försöker förhöra dig.
11

Ring dina vittnen. Ställ dina förberedda frågor om berättande stil är inte tillåtet.
12

Recitera din övertygande slutanförande efter att åklagaren har lagt fram sitt. Påpeka att bevisningen visar att det finns rimliga tvivel om att du brutit mot lagen (eller bevisar din oskuld i de stater där detta krävs) eller att du hade en rättslig grund för att agera som du gjorde.
13 < p> Lyssna på åklagarens genmälen slutplädering skulle han välja att ge en. Objekt om åklagaren inför nya bevis eller vittnesmål under sina avslutande argument.
14

Invänta domarens beslut antingen på plats eller vid en framtida tidpunkt, "under advisement." Om det senare och du funderar på ett överklagande av en fällande dom, ring domstol varje vecka för att se om beslutet har ingivits.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149744.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.