Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man undviker en fortkörningsböter

Det är självklart att, för att undvika en trafik biljett, borde man inte ha druckit, har tagit ett läkemedel som hindrar reflexer och dom eller ett iögonenfallande passerar alla på motorvägen i en ljus- röd cabriolet eller i ett fordon med en saknad baklykta. Dessutom kan veta din statens speed-limit lag förhindrar ditt dras över. Instruktioner
1

Lär de tre typerna av hastighetsgränser "absolut, förmodade och basic. En absolut hastighetsbegränsning betyder vad den säger: Om du kör en mil över postat gräns, är du fortkörning. Under förmodade hastighetsgräns lag, kan du överskrida juridiskt postat gräns så länge du köra säkert. Den grundläggande hastighetsbegränsningen tillåter dig att köra bara så fort som omständigheterna tillåter, oavsett vilken gräns är utsänd.
2

Observera att alla stater har en grundläggande hastighetsgräns och med hjälp av denna lag, vanligtvis ger ut biljetter efter en olycka (även om bilkörning under posted gränsen).
3

Studera din statens lagar. Till exempel hastighetsbegränsningar i Kalifornien, Arizona, Colorado och Connecticut är absolut på motorvägar och antas nästan överallt, i stater som Pennsylvania, Florida, Alaska, Hawaii och Kansas, alla är absolut, och i Texas och Rhode Island, nästan alla förutsätts.
4

Drive "på ett säkert och försiktigt" i staterna och på gator med förmodade hastighetsgränser.
5

Drive vid eller under den uppsatta gränsen för motorvägar och statliga motorvägar för att undvika en fortkörningsböter i de flesta stater och när du inte känner till lagen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149745.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.