Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur får man en ny nyckel för en bil

Att förlora den enda nyckeln till en bil är en stressande och frustrerande händelse. Förutom att vara utelåst från din bil, är du i huvudsak strandsatta i vilken plats din bil råkar vara parkerad. Även om detta kanske inte är en nödsituation om du har fastnat på uppfarten, kan en nyckellös bil sitter vid en parkeringsautomat eller i en betald parkeringsgarage snabbt blivit en finansiell huvudvärk. Om du inte kan hitta din ursprungliga bilnyckel och har inga reservdelar, måste du ha en ny konstruerad från grunden. Saker du behöver
registreringen till ditt fordon
en kompis för att ta dig dit du behöver gå
Visa fler instruktioner
1

Kontakta serviceavdelningen på ett återförsäljare som specialiserat sig på ditt bilmärke. Den lokala Ford, Dodge, Chevy eller Nissan återförsäljare kan tillverka en ny nyckel baserat på ditt VIN och annan information.
2

Ring en bil låssmed. Företag som pop lås för strandsatta bilister har ofta möjlighet att skriva ut nya nycklar, beroende på bilens specifika märke och modell.
3

Ta kontakt med vägassistans om du är en medlem AAA eller prenumerera på en återförsäljare-specifik vägkanten serviceplan. Vissa av dessa organ kan få dig en ny nyckel, och de som inte kan ofta ersätter en del av kostnaden för att ringa en låssmed.
4

testa någon ersättningsnyckel din får i bilens dörrar och tändning innan betala för tjänsten. Moderna nycklar har elektroniska transpondrar, de kan passa i dörren, men det är inte en garanti att de kan starta motorn

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147978.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.