Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Mercury Billjud Instruktioner

Fords Mercury varumärke omfattar modeller som Grand Marquis. Bilarna kan inkludera AM /FM stereo radio, och vissa har premium ljudsystem med CD (Compact Disc) spelare. Den grundläggande funktionalitet för vanliga inställningar som på och av eller volymkontrollen är likartad i de olika systemen. Om du är bekant med Ford-system i allmänhet, dessa fungerar på liknande sätt. Lärande Mercury bilstereo system kan åstadkommas genom att följa några steg. Instruktioner
en

Tryck på den stora runda ratten på vänster av audio panel i mitten av instrumentbrädan för att stänga av ljudet på eller av. Ratten fungerar som volym. Vrid medurs för att öka volymen.
2

Tryck på "AM /FM"-knappen eller "AM" eller "FM"-knappen för att växla mellan banden. Tryck "Seek" eller "Tune" för att hitta en station. Genom att trycka "Seek" momentant gör att radion söka efter stationer. Radion stannar när den hittar en. Tryck och håll "Tune" söker efter stationer manuellt. Sluta trycka när du når en station du vill lyssna på.
3

in en CD i springan ovanför displayen om bilstereon har cd-funktionalitet. Om tändningen är på, kommer CD att börja spela. Använd "söka" knappar som du använt i föregående steg för att avancera i det aktuella spåret.
4

Tryck på knappen märkt "Bass" och "Treble" på system med CD. "Bass" justerar de djupare frekvenserna och "Treble" justerar de högre frekvenserna. Vissa knappar är lite mer komplicerat, "Repeat" representerar Shuffle och trycker på den kommer att spela spår på CD-skivan i slumpvis ordning. "SAT" fungerar bara om din återförsäljare har installerat en satellit radiosystem som du behöver för att prenumerera.
5

Tryck på "Bal" och "Fade"-knapparna för att justera balansen mellan vänster och höger, och baksidan av bilen och framför bilen, respektive.
6

Programmera klockan genom att trycka på "Meny" tills "Set Hours" eller "Minuter Satt" visas. Tryck på "SEL" vänster eller höger, för att manuellt öka eller minska antalet timmar eller minuter. Tryck på "Meny" igen för att flytta ut ur klockinställningsläget.
7

Ange ett minne förinställning. Välj ett band (FM eller AM) och sedan plocka en frekvens. Håll den förinställda knappen som du vill använda. Håll det höll tills ljud avkastning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149037.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.