Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kör en Honda Reflex Motorcykel

En Honda Reflex ger dig både mångsidighet och bränsleekonomi. Lär dig det korrekta sättet att rida den för att göra dina utflykter säkrare och roligare. Även tekniskt en skoter och inte en motorcykel, kommer Honda Reflex stå upp för långa turer samt korta resor. Känn dig inte skrämmas av den inledande lärande period: spänningen att rida denna maskin gör alla förberedelser värt. Saker du behöver
Honda Reflex (rätt inställd) katalog Hjälm
Skinnhandskar
Skinnjacka
läder skor
Visa fler instruktioner
1 < p> Klicka kill switch till höger styret ner eller "run" läget.
2

Sätt in nyckeln i tändningslåset och vrid hela vägen till "på" läge. Strålkastaren tänds, så kommer alla digitala avläsningar i streck.
3

Plantera fötterna stadigt att hålla cykeln stabilt. Höj cykelställ så att bara de däck och dina två fötter vidrör marken. De biverkningar Kickstand fungerar som en sekundär kill switch, hindrar motorn från att vrida över tills du höjer den.
4

Frigör parkeringsbromsen (en svart rundad knopp längst till höger på instrumentbrädan, framåt i höger handtag).
5

Starta motorn genom att ta ett ordentligt tag vänster broms samtidigt med höger tumme för att trycka tändningslåset på höger handtag. Låt motorn värmas upp till en minut innan du försöker accelerera, särskilt i kallt väder.
6

Accelerera genom att långsamt och försiktigt vrida rätt styret mot dig tills du får tillräckligt med fart för att vinna balans och höja fötterna från marken. Den Honda Reflex automatlåda innebär att du inte behöver byta växel.
7

Brake genom ett lätt tryck på båda broms grepp samtidigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149087.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.