Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Vanliga Trafikskyltar

De vägmärken som du ser på vägen är där för att hjälpa till att förhindra förvirring på vägen . Du måste vara väl förtrogen med dessa tecken för att klara ditt körkort och köra säkert . Stoppa

Du måste komma till en punkt vid en stoppskylt ( minst tre sekunder ) och kontrollera att kontrollera att mötande trafik har också stannat helt innan du fortsätter .
utbyte

du behöver inte stanna vid ett utbyte skylt om det inte finns en bil som kommer i körfältet där du planerar att gå samman .
Passing < br >

" Inga Passing " tecken är vanligt förekommande på tvåfiliga landsvägar där en förare kan frestas att flytta in i motsatta körfält att passera ett långsamtgående fordon . Syftet med detta tecken är att förhindra mötesolyckor .
Ingen Slå på Red
p Om du ser en " No Turn On Red " tecken , är det olagligt att vända innan det blir grönt igen . Vissa tecken har begränsningar för vissa timmar på dagen ( t.ex. 06:00 till 06:00 ) .
Skolazon

School - zon tecken varna förare att de måste minska till en lägre hastighet ( vanligen 15 eller 20 mph ) under skoltid . Skylten kan blinka under skoltid .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147710.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.