Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Professionell Körskolor

Yrkesmässigt körskolor serverar ett brett utbud av studenter sträcker sig från militärt medlemmar till poliser till tonåriga förare studerar för sina learnerspassersedel. Målet för alla professionella körskola är att se till att dess studenter blir väl insatt i fordonssäkerhet och regler oavsett vilken typ av fordon som de verkar. Bobby Ore Motorsports

Bobby Ore Motorsports är en professionell körskola som riktar sig till den drivande utbildningen av brottsbekämpande personal, medlemmar av militären och personskydd specialister med ett starkt fokus på anti-terrorism körning och polisen säkerhet kurser. Den drivande kurs genom Bobby Ore Motorsports instruerar studenter på de olika aspekterna av säkerhet och fordon manövrar genom praktisk undervisning och föreläsa med klasser varar allt från en dag till tre dagar eller mer. Bobby Ore erbjuder också en Motion Picture School Stuntkörning som vänder sig till stunt aktörer och yrkesverksamma inom filmindustrin. Bobby Ore Motorsports verkar genom arenor belägna i Sebring, Florida liksom Camarillo, Kalifornien. Prissättningen varierar baserat på kursutbud, klass längd och antalet studerande.

Bobby Ore Motorsports

10681 US Highway 98

Sebring, FL 33876

863-385-1924

bobbyoresports.com
Professional Driving School

Catering främst till studenter inom delstaten Massachusetts, instruerar Professional Driving School sina studenter om kraven i kansliet för motorfordon lägga så fram av staten Massachusetts. Professionell Driving School instruerar också eleverna på att lära skillnaden mellan att köra aggressivt och köra defensivt samt på deras ansvar som körkortsinnehavare. Professionell Driving School arbetar med olika professionella resurser i hela staten, inklusive Mothers Against Drunk Driving (MADD) och lokala och statliga polisen för att visa eleverna farorna med att köra berusad och vikten av motorfordon säkerhetsanordning. Klasser finns i Hyannis, Sandwich, Plymouth och kan pågå upp till en vecka för dag klasser och två veckor för kvällskurser. I juni 2010 var kursen kostar $ 725.

Professional Driving, Inc.

508-790-1234

professionaldrivinginc.com

Review, Professional Driving Systems

ligger i Dayton, Ohio, erbjuder professionella drivsystem en intensiv förare säkerhet kurs som består av 10 timmar i klassrummet utbildning och sex timmars effektiv praktisk om övningskörning. Alla instruktörer är antingen aktiva eller pensionerade poliser som är väl insatt i fordonssäkerhet samt lagar som rör drift av motorfordon. Yrkesmässig trafik Systems erbjuder en garanti som säger att om eleven föraren inte klarar hans tillstånd utfärdat körkort, kan han repetera kursen efter behov utan extra kostnad. I juni 2010 var kostnaden för kursen $ 450 per person.

Professional Driving Systems

5335 Far Hills Ave. Suite 125

Dayton, OH 45429

937-439-4130

pdsdrivingschool.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147733.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.