Hur får man en Texas Driver Tillstånd

I Texas, kan en sökande ansöka om en instruktion tillstånd vid 15 års ålder om förarnas utbildning har slutförts. Detta kommer att utfärdas utan ett fotografi för att lagligen ger sökanden möjlighet att övningsköra med en licensierad förare. Naturligtvis finns det andra begränsningar och krav för personer under 18 år att köra i Texas. Här är några riktlinjer som hjälper dig att förstå den komplicerade processen för tonåringar att få en Texas instruktion tillstånd. Saker du behöver
Proper Brev dokumentation
från skolan om närvaro eller färdigställande
Intyg om genomgången förarutbildning kurs
Texas Driver Handbook
Social Security Number
Visa mer Instruktioner
1

Föraren måste vara minst 15 år gammal med förarutbildningen kurs eller vara minst 16 utan förare utbildning kurs. Förarutbildningen kurser är mycket uppmuntras i Texas.
2

en kurs förarutbildning. I förarutbildningen kursen ingår klassrummet och praktisk utbildning.
3

Studera Texas Driver Handbook. Det skriftliga provet består av två delar -. Regler och vägmärken
4

Ansök om instruktionen tillståndet vid närmaste Körkort Office. Ansökan måste göras personligen. Om föraren-till-vara är under 18 år måste en förälder underteckna ansökan.
5

Bring all rätt dokumentation vid tiden för testet. Dessa dokument omfattar ansökan för anvisning tillstånd och legitimation inklusive personnummer. Under 18 år kräver ytterligare dokumentation såsom förarutbildningen intyg om fullgörande, verifiering av inskrivning och närvaro i skolan.
6

Passera syntest. Innan den skriftliga tentamen, är en snabb syn test administrerade på kontoret
7

Pass båda delarna av det skriftliga provet -. Reglerna testa och skyltar testet. En poäng på 70 procent eller mer betraktas som passerar på varje test.
8

betala $ 5 avgift. Instruktionen utfärdas, och det kommer att upphöra den sökandes nästa födelsedatum, plus ett år. Instruktionen Kan inte förlängas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145084.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.