Hur dubbelkoppling en traktor

Dubbel kramade i en traktor lastbil är det rätta sättet att växla. Även om många rutinerade förare flyta kopplingen, är den enda metod som godkänts av Department of Transportation under en tentamen kramade dubbel. Även de mest erfarna lastbilsförare kommer att använda dubbelkoppling metoden under loppet av en resa. Därför är det viktigt att alla dragbil trailer förare lära sig att dubbelkoppling. Instruktioner
1

Utför alla nödvändiga uppgifter och skyldigheter innan din resa. Sätt på säkerhetsbältet och förbereda sig för att köra.
2

Aktivera kopplingen med vänster fot samtidigt som du trycker på bromspedalen. Håll det medan du släpper traktorn och bromsarna trailer genom att trycka spakarna på konsolen. Placera reglaget på första växeln. Lyft kopplingspedalen och som du känner lastbilen börjar rycka, och låt av bromsen.
3

Accelerera genom att trycka på bränsle pedalen. När dina varvtal nå hastigheten signalerar en förskjutning, tryck kopplingspedalen i golvet och samtidigt ta shifter och föra in den i neutralläge och släpp upp kopplingspedalen.
4

snabbt tryck pedalen igen, och placera reglaget i nästa växel. Släpp därefter pedalen igen och fortsätter att accelerera.
5

Upprepa denna process varje gång nästa växel krävs. När nedväxling, göra samma sak i omvänd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145154.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.