Hur får din körkortstillstånd i Kalifornien

Det första steget för att få din licens i Kalifornien om du är en ny förare under 18 år är att få ditt körkortstillstånd. Du kan få ditt tillstånd så tidigt som 15 1/2 år gammal, så länge du följer alla statliga krav. Saker du behöver
födelseattest /amerikanskt pass
$ 28 för avgift
Visa fler instruktioner
1

Innan du går för att få ditt körkortstillstånd på DMV dig kommer att behöva göra ett par saker. Först måste du vara inskriven i eller har avslutat en förares utbildning kurs. Det finns en länk till en online-en längst ner på sidan för klassrummet delen av kursen. Detta är det enklaste alternativet eftersom du kan fylla i det på din egen tid och i din egen takt i stället för att lägga till en extra klass på din veckoschema. Det tenderar också att vara mycket billigare. Du måste ha detta i stället för att få ditt tillstånd. Det andra, måste du studera för trafik lagar testet. Antingen online-kurs eller en traditionell skola kommer att förbereda dig för båda.
2

Boka tid på den lokala DMV. Boka tid på nätet för att spara tid i linje. Du kan göra detta på DMV: s hemsida. Dessutom behöver du en färdig DL 44 blankett. Detta kan plockas upp och fyllt på DMV den dag du anländer om du inte kommer med din förälder /målsman. De måste underteckna det så om de inte kommer att närvara med dig, måste detta göras i förväg.
3

Du kommer att behöva ta några saker till DMV när du anländer att få ditt körkortstillstånd. Först måste du verifiera ditt födelsedatum och rättslig status med ett amerikanskt pass eller amerikanska födelsebevis. Se DMV webbplats för en komplett lista om du inte har ett pass eller födelsebevis. Du kommer att behöva betala en avgift på $ 28. Du kommer att behöva passera ett syntest så ta dina glasögon /kontakter om du behöver dem. Slutligen sätta ditt bevis på att du har slutfört klassrummet delen av förarutbildningen eller bevis på registrering.
4

Ankomst för mötet minst 20 minuter för tidigt (speciellt om du fyller i DL44 där.) Vara beredd att ta trafiklagar testet och syntest.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145143.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.