Hur man gör trick på en motorcykel

Om du vill dra bort några och jippon på en motorcykel, finns det några saker du behöver tänka på. Bekanta dig med ridning. Din egen kompetensnivå och komfortzon kommer att avgöra vad trick du försöker och hur långt du tar dem. Här är några grundläggande tips för motorcykel trick. Saker du behöver Review, en motorcykel, helst en liten till medelstora sport cykel
Hjälm
Body pansar
Handskar
bra stövlar (stunt stövlar med reglagen hjälp) katalog En tom , FLAT parkeringsplats Review, en kompis i närheten för att ringa ett
ambulans
Visa fler instruktioner
Wheelie
1

börjar sakta röra sig på ett kontrollerat sätt. Roll på gasen i en låg växel från 1/4 gas till full i ungefär en sekund. Försök inte att lyfta upp på styret, utan snarare använda kraften på hjulet för att lyfta den främre änden. Om den främre änden inte kommer upp, stoppa och försöka igen, denna gång med en lite snabbare rulla på. Även de tunga kryssare kan få den främre änden upp med tillräckligt med ström.
2

När den främre änden är uppåt, använd gasspjället för att styra hur högt du tar det. Mer gas för att få hjulet upp högre, mindre att ta ner det.
3

med framhjulet rakt, försiktigt rulla på gasen för att ställa ner den. Använd aldrig bromsarna för att sätta den främre änden nedåt.
Endo, aka Stoppie
4

Börja gå framåt på en anständig hastighet, ca 20 mph , i en helt rak riktning.
5

Lean något framåt, greppa tanken med knäna och ta en handfull frambroms. Ta inte allt på en gång, men gör det snabbt. Om din bakhjulet inte höjer upp från marken, försök igen lite snabbare.
6

När bakhjulet är upp från marken, är namnet på spelet broms. Kläm svårare att gå högre, mindre att göra det gå ner. Använd knäna på tanken att styra den bakre änden av cykeln och hålla den från fishtailing, men vid höga hastigheter, kan detta visa sig vara nästan omöjligt, så börja långsamt. Addera Street Skidåkning

7

Få din cykel går fort, kanske 40 km /h eller mer i en rak linje. Se till att du kan ta händerna från styret utan cykeln styrningen själv. Detta innebär att du inte kan göra detta trick på en fullsatt väg. Det hjälper också att ha en gripstångstöd på din cykel.
8

Scoot själv tillbaka så långt du kan i sätet och sätta cykeln i en tillräckligt hög växel att det inte kommer att rycka fram när du släppa ut gasen.
9

i en rörelse, ta bort händerna från barerna och placera dem mellan benen på sätet. Hop på baksidan av cykeln. Se till att dina fötter landar på samma gång, och något framåt i dina händer. Vara beredd att hålla hårt.
10

Du kan nu flytta tillbaka din kropp. Kom bara ihåg att hålla fötterna framför kroppen, skapar en balans punkt. Dina skor kommer att skapa en dra och du måste kompensera med hur hårt du håller på, hur långt du luta dig tillbaka, och hur mycket buken kontroll du har.
11

För att komma tillbaka på cykeln , dra dig upp nära den bakre änden, luta dig framåt, och låt dina fötter sparka ut från under dig så att du lägger på din mage upp på den bakre delen av cykeln. Dra dig framåt från det tills du har möjlighet att sätta fötterna tillbaka på tapparna och händerna på stängerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145120.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.