Hur Ta Drivers Ed Test Online

Även i de senaste drivrutinerna utbildningar genomfördes enbart i klassrummet, dessa dagar en rad kurser är tillgängliga online. Inte bara detta erbjudande studenterna större flexibilitet, men också ger dem tillgång till olika multimedia-applikationer, inklusive spel och filmer, vilket gör det till en rolig aktivitet att fullfölja och klara kursen. Det är dock viktigt att dubbelkolla innan du registrerar dig för en kurs för att se om kursen är fullt ackrediterad och om du får valuta för dina pengar. Saker du behöver
Internetuppkoppling
Förarens utbildning nätet
studieanordnare stödmaterial
Visa fler instruktioner
1

Forskning kurserna tillgängliga. Dussintals institutioner erbjuder eleverna en chans att ta en förare utbildning kurs på nätet, med avgift, kurs struktur och längd varierar markant. Även om det kan tyckas vara en bra idé att anmäla sig till den billigaste kursen tillgänglig, är det också viktigt att du kontrollerar att online institut fullo är ackrediterade av Institutionen för motorfordon (DMV).
2

Välj den kurs som är rätt för dig. Vissa kurser är inriktade specifikt mot tonåring förare, medan andra kan vara bättre lämpade för dem som lär sig att köra senare i livet. Dessutom, se till att kursen är lämplig för den licens du vill få. När allt kommer en förare utbildning kurs för ett motorcykelkörkort vara värdelös om du behöver för att bli en kvalificerad bilförare.
3

få en kopia av din statens förare utbildning manual. Eftersom varje stat har olika regler och bestämmelser för körkortsaspiranter, är det viktigt att du studerar dem relevanta för dig. Om dessa inte är tillgängliga via din online-kurs leverantör, hämta dem från webbplatsen för din statens DMV.
4

utnyttja andra resurser. De flesta online-kurser kommer att omfatta en rad stödmaterial, såsom online video och övningsprov, medan vissa kan även skicka ut hårt-kopior av häften för att hjälpa dig med dina studier. Däremot kan det ofta vara en bra idé att få ett annat perspektiv, så kolla in andra webbplatser eller böcker för tips om hur man fyller i förare utbildning kurs. Dessutom, även om många tonåringar kanske inte vill erkänna det, kan föräldrar vara en bra källa för rådgivning för blivande förare.
5

använda gratis stickprov, även om de erbjuds av ett rival utbildningsanordnare. Ta del av hur väl du utvecklas och identifiera eventuella områden där du behöver förbättra. Fortsätt att öva tills du är säker på att du är redo att ta provet på riktigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145766.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.