Hur att förnya mitt körkort Online

I en ålder av Internet och omedelbar online-tjänster, är vissa stater erbjuder ett antal tjänster på nätet så medborgarna inte behöver vänta i långa rader för att få information eller betala räkningar. Många staters avdelningar av motorfordon, till exempel, erbjuder tjänster på nätet, inklusive körkort förnyelse. Detta är oftast en snabb och enkel process, öppnar ofta till de licensierade förare som har erhållit någon trafik citat sedan deras senaste förnyelse. Instruktioner
1

Hitta webbadressen till din statens avdelning för motorfordon. Titta på baksidan av din licens eller på en ny registrering förnyelse formulär för att se om adressen är noterat. Det kan också vara på meddelandet du fick att ditt körkort är på väg att löpa ut. Om du inte kan hitta en adress, göra en sökning på en sökmotor på Internet för adressen genom att skriva in namnet på den avdelning i sökrutan samt din statens namn. Exempel inkluderar North Carolina Department of Motor Vehicles eller New Jersey Motor Vehicle kommissionen. Prova din statens namn plus "DMV." en webbplats med ändelsen ". gov" är vad du vill. Klicka på länken till webbplatsen när du hittar den.
2

Titta på DMV hemsida hemsida för licensförnyelsen länken och klicka på den. Vänta på den nya sidan att komma upp.
3

Ange all information som efterfrågas på webbformuläret. Ditt namn, adress, och förarens licensnummer är alla objekt som kommer att efterfrågas. Övrig information kan även en bil nummer försäkring eller Social Security nummer.
4

Betala din statens årsavgift. Detta varierar från staten men är vanligtvis mindre än $ 20.
5

Vänta på din nya licensen ska skickas till dig. Det kan ta upp till en månad i vissa fall, så det är bäst att hålla en utskrift av transaktionen och din gamla licens tills du får din nya licens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145577.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.