Texas DOT Körning förordningarna

Innan du sätter dig bakom ratten i en bil i Texas, bör du vara bekant med statens kör föreskrifter. Reglerna fastställs av Texas Department of Transportation, den myndighet som är ansvarig för trafikledningen. Texas Department of Transportation samarbetar med Texas Department of Public Safety och Texas Department of Motor Vehicles för att hävda kör förordningar. Historia

Texas Department of Transportation grundades 1991 som ett resultat av sammanslagningar av Texas Department of vägar och kollektivtrafik, Texas Department of Aviation och Texas Motor Vehicle kommissionen. Enligt Texas Department of Transportation webbplats, byråns mål är att minska trafikstockningar, förbättra förarens säkerhet vid körning på vägar, öka ekonomiska möjligheter inom staten, bevara Texas 'transportresurser och förbättra Texas luftkvaliteten. Texas Department of Transportation övervakar också statens luftfart, järnväg och offentliga transportsystem.
Körkort

Varje förare i Texas måste ha licens för att driva ett motorfordon. Om du är ny till staten, kan du byta din out-of-state körkort för en Texas körkort. Du har 30 dagar efter att ha flyttat till staten för att göra utbytet. Du kan bötfällas om de fångats körning med en out-of-state licens och en out-of-state fordon taggen.

Texas invånare som ansöker om ett körkort ska ge deras identifiering och registrering av fordon och betala fastställda avgifter till Texas Department of Public Safety. Sökande som är 15 och 24 år gammal måste slutföra en kurs förarnas säkerhet som har godkänts av den Texas Education Agency. Addera ditt försäkringsskydd

Texas kräver varje föraren har minst ansvarsförsäkring för att driva ett motorfordon. Täckningen är $ 25,000 för skada eller död av en person i en olycka, $ 50.000 för skada eller död av två personer, och $ 25.000 för skada på egendom i en olycka. Din bil måste vara registrerade av Texas Department of Motor Vehicles. Du kan registrera din bil online, via post eller personligen. När du registrerar ditt fordon, måste du lämna in bevis på ansvarsförsäkring.
Trafikreglerna

Texas förare måste följa reglerna när de kör ett motorfordon. Föreskrifterna gäller för trafiklagar, fortkörning lagar, och alkohol och lagar läkemedel. Underlåtenhet att följa dessa regler kan leda till böter, dragit in tillståndet fängelse time.It är mot lagen att köra medan berusad eller påverkad av droger eller alkohol. Varje förare måste lyda skyltad hastighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145408.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.