Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

De bilar som är undantagna från Lagar Barnsäkerhet i Michigan

Michigan inte anger några fordon undantagna från lagar barnsäkerhet . Barn under 4 år är skyldiga att rida i en bilbarnstol i baksätet av en bil . Lagen har undantag som gäller för vissa fordon men AAA rekommenderar fortfarande efter sin guide för barnsäkerhet , som sträcker sig utanför lagen . Bilar med baksätet

Ett barn under 4 kan åka i framsätet på en bil om alla tillgängliga baksätet är upptagna av andra barn under 4 . För att göra detta , måste barnet vara i en bakåtvänd bilbarnstol med bilens krockkudde på passagerarsidan avstängd .
Roadster

Bilar med bara två säten får transportera barn under 4 år gammal . Liksom i fordon där baksätet är upptagna av andra barn under 4 , kan barnet vara i passagerarsidan av en tvåsitsig bil , med krockkudden avstängd .
Lastbilar

Många pick - up lastbilar har nu ett baksätet . Passagerare barn under 4 måste vara i det baksätet . Men för lastbilar utan baksätet , måste de följa samma regler som för roadster . Barnet måste vara i en bakåtvänd bilbarnstol och lastbilens airbag måste vara avstängd . Det är olagligt för alla barn under 18 år att rida i flaket av en lastbil .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144971.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.