Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Förhindra att SUV Rollover Olyckor

Nyligen genomförda studier visar att sport utility fordon, eller stadsjeepar, har den högsta dödligheten i välta olyckor av alla typer av fordon. SUV rollovers inträffar vid ungefär tre gånger snabbare än den vanliga personbilar, så det är viktigt att vidta försiktighetsåtgärder för att förhindra att bli inblandad i en SUV välter olycka. Instruktioner
1

Var medveten om den högre tyngdpunkt. SUVs har en högre tyngdpunkt än andra fordon. Detta gör dem framtung och mer benägna att rulla över när man tar svängar i höga hastigheter. Den högre tyngdpunkt kan också vara problematiskt när du deltar i plötslig korrigerande åtgärder eller när däcken fastna i hjulspår eller diken på sidan av vägen. Genom att erkänna och tillmötesgående den högre tyngdpunkten i en SUV, kan du förhindra rollover olyckor orsakade av att kasta bort det högre tyngdpunkt.
2

Respekt vikten av en SUV. Stadsjeepar är mycket tyngre än vanliga personbilar. Detta innebär att SUV olyckor orsakar mer skada och skada än andra fordon. Genom att köra försiktigt, lyda alla trafikregler och vara medveten om och hänsyn till andra förare, minskar du automatiskt dina chanser att bli i en SUV välter olycka.
3

Förstå syftet med en SUV. SUV var ursprungligen avsedd att vara terrängfordon. När tillverkarna erkände sin vädjan till den genomsnittlige konsumenten, anpassade de stadsjeepar för passagerare utan att installera det skydd som skulle behövas i ett terrängfordon. Som ett resultat, stadsjeepar saknar skydd störtbåge. Detta skapar fler skador och skador när rollover olyckor inträffar.
4

igen designen problemen i en SUV. Stadsjeepar har allmänt anklagats för att sakna tillräcklig krockskydd, såsom svaga tak, vilket kan göra SUV rollover olyckor mer dödligt. Genom att vara medveten om dessa design frågor, kan du använda defensiv körning tekniker för att undvika osäkra situationer och förhindra att bli inblandad i en SUV välter olycka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144787.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.