Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur du fortsätter efter en bilolycka

Att vara i en allvarlig bilolycka är en traumatisk upplevelse. Att se till att vidta lämpliga åtgärder efter olyckan kommer att se till att, om det är motiverat, kommer en ordentlig uppgörelse nås. Instruktioner
1

Först av allt, om du har möjlighet, be om hjälp. Undvik dock att försöka få upp om du är allvarligt skadade. Om det behövs, begära att en ambulans tar dig till ett sjukhus. Om du lämnar scenen i bilolycka, kommer du att ha mindre av en fråga.
2

Se en läkare omedelbart. Se till att läkaren dokumenten dina skador i en skriftlig rapport. Inte vänta för att se en läkare, ju längre du väntar från tiden för olyckan tills du ser en läkare, desto svårare blir det att bevisa att bilen olyckan orsakat din skada.
3 < p> Diskutera inte eller minimera dina skador. Säg inte "Det är okej", eller "Jag är okej". Skaderegleraren kan få nys om dessa och det kan avsevärt minska din ansökan.
4

Ta foton av dina skador omedelbart efter bilolycka om du har möjlighet. Detta är bra bevis för ditt fall. Sår läker ganska snabbt, men ett färgfoto kommer att ge en bra bild av dina skadorna från bilolycka.
5

Prata med en advokat omedelbart. De flesta advokater tar ut en beredskapsplan avgift, dvs en procentsats, större bebyggelse ger görs till sökande som företräds av advokater. De kan ta så mycket som 40%, men det kommer att vara värt det.
6

Se till att du dokumenterar alla dina sjukvårdskostnader och de faktiska skador på din bil. Detta kommer att kraftigt öka mängden pengar som erbjuds i uppgörelsen.
7

Motstå skaderegleringen för tidigt. Du ska inte acceptera en ansökan inom den första månaden efter bilolycka. Du behöver tid för att bedöma skadorna, inte bara i termer av dina skador, men också, förlorade löner, oavsett om du behöver långvarig medicinsk behandling etc. Ta din tid, och inte bråttom att bli klar med processen. Även om det är en olägenhet, kommer du vara glad att du tog dig tid, och fick den bästa uppgörelsen möjligt för din situation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144807.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.