Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man identifierar motorn i ett Geo Tracker

Geo Tracker linjen ingår två olika 1,6 - litersmotorer och många olika trimpaket . De första Geo Trackers infördes 1989 och innehöll en Suzuki åtta - ventil SOHC motor . Denna motor ändrades 1994 och 1995 modeller till mer kraftfulla 16 - ventil Suzuki G16B . Bland andra fördelar , var det 16 ventiler bättre lämpad för användning i terräng . Instruktioner
1

Pop huven på Tracker . Lokalisera ventilkåpan på motorn. Om locket är aluminium och säger " 16V , " det är den senare modellen 16V Suzuki motor .
2

Leta tändstiften . Om de är placerade på sidan av cylinderhuvudet , är det den äldre åtta - ventil motor. Om pluggarna sticka ut genom ventilen ( rocker ) omslaget , är det 16 ventiler .
3

Leta VIN numret på fordonet . Om den åttonde siffran är en " 6 ", så har du en Suzuki 16 ventiler . Om den åttonde siffran är en " U ", då är det åtta - ventil modell .
4

Lokalisera bränsleinjektorn ( s ) . Om fordonet bara har en injektor , då är det åtta - ventil modell . Om det finns fyra injektorer , är det 16 ventiler .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120404.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.