Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur du ändrar en spännrulle på en 2002 Chevy Trailblazer

Den spännaren på 2002 Chevy Trailblazer är motorns remskiva på övre vänstra sidan av motorn. En spännrulle enda uppgift är att dra åt och lossa drivremmen över alla andra remskivor på motorn. Den 2002 Chevy Trailblazer s spännaren är fäst vid motorn med tre bultar runt en bult i mitten av remskivan. Drivremmen måste tas bort innan du kan ändra spännaren. Saker du behöver
Motor-remskiva Remover Review Wrench
Ny sträckarremskiva (modell specifika)
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på 2002 Chevy Trailblazer och plats remskivan remover över bulten i mitten av remskivan. Dra nyckeln på trissan-remover verktyg för att säkra remskiva-remover verktyg på bulten i mitten. Vrid det lilla handtaget på verktyget för att ta bort skruven.
2

Dra drivremmen utanför spännaren. Ta bort de tre skruvarna från remskivan med skiftnyckel. Dra remskiva av motorn.
3

Placera den nya spännaren på motorn. Sätt tillbaka de tre skruvarna till den nya remskivan och dra åt dem med hjälp av skiftnyckel. Dra åt skruven så hårt du kan med hjälp av skiftnyckel och handen.
4

Placera trissan remover med muttern fortfarande i mitten av verktyget över trissan. Placera det bakre drivremmen på den nya spännaren och se till att drivremmen är ansluten till resten av motorn remskivor. Vrid handtaget på trumman remover för att dra åt spännaren s bult. Dra åt muttern tills drivremmen är tight.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119015.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.