Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man använder en VES Jeep Commander

Vissa Jeep Commander SUV kommer med ett system som kallas VES (fordon underhållningssystem). Detta system består av en flip-down LCD-skärm i baksätet, en DVD-spelare, en fjärrkontroll och trådlösa hörlurar. VES är endast tillgänglig med pekskärmen Commander radio. Du kan använda VES för att spela DVD-skivor i bilen, vilket kan hjälpa fördriva tiden på en lång resa. Manövrering av VES är okomplicerad. Instruktioner
1

Veva Jeep Commander motor och flytta till andra raden sittgrupp. Ta tag i LCD handtag på headliner och dra den nedåt för att öppna skärmen.
2

Tryck på "Open /Close"-knappen i det övre vänstra hörnet av Commander radio. Pekskärmen radion kommer att glida framåt, utsätta en DVD-slot. Sätt i DVD-skivan i facket med etiketten vänd uppåt.
3

Tryck på "Open /Close"-knappen för att flytta skärmen pekskärm radion tillbaka i position.
4

Tryck på "Play"-knappen på DVD-fjärrkontrollen från baksätet för att börja spela upp DVD. Om du vill stoppa DVD, tryck på "Stop." För att hoppa framåt, tryck på "Forward" pil. Att hoppa bakåt, tryck på "Back" pil.
5

Vrid trådlösa hörlurar omkopplaren till "On" för att börja använda de trådlösa hörlurar med VES. Ljudet kommer att sända in hörlurarna. Om du hellre vill spela filmen genom befälhavarens radio högtalare, tryck på "Radio /Media"-knappen på pekskärmen radion, välj sedan "DVD".
6

Tryck "Open /Close" och sedan tryck "Eject" om du vill ta bort DVD från systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120359.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.