Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur gör jag Program Ny bil dörr Keyless Remote på en 96 Chevy Blazer?

Mest nyare bilar och lastbilar har enkla programmeringsuppgifter rutiner. Till exempel kan du programmera oftast en ny Keyless fjärrkontroll genom att trycka på ett antal knappar på kontrollpanelen. På en äldre bil som 1996 Chevy Blazer, måste du använda en annan metod som innebär en bygel, som krävs för att initiera Blazer s programmeringen. Du kan köpa en bygel från någon elektronik butik. Saker du behöver
Byglingstråd
Visa fler instruktioner
1

Sitt i förarsätet och titta under rattstången för OBDII porten (något till vänster om mitten) . Detta är den omborddiagnos port, den används för att ansluta en streckkodsläsare, men det är också används för att programmera keyless inresa
2

Sätt i ena änden av bygeln kabeln i port fyra.. Titta noga på OBDII porten. Det finns 16 små hamnar. Den översta raden (från vänster till höger) är ett till åtta. Den nedersta raden är nio till 16.
3

in den andra änden av bygeln kabeln i porten åtta. Den Blazer dörrar bör automatiskt låser sedan låsa upp, vilket indikerar att fordonet är i sitt programmeringen.
4

Tryck och håll "Lock" och "Lås" på Keyless fjärrkontroll för 15 till 20 sekunder, tills du höra dörrar sedan låsa låsa. Detta indikerar att fjärrkontrollen är synkroniserad och klar att använda. Avlägsna bygel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119039.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.