Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

1996 Pathfinder Reservdäck Borttagning

Den 1996 Nissan Pathfinder kom standard med ett reservdäck. Det finns två möjliga platser för reservhjulet, beroende på Pathfinder delmodell och trim nivå. Hursomhelst, kan du hitta och ta bort reservdäcket med lätthet, som ger en tidigare ägare inte ta bort den från bilen. Var är reservdäcket?

1996 Nissan Pathfinder främsta reservdäck mount ligger på ytterkanten av den bakre fraktdörr. Vissa Pathfinders använder inte denna inställning. Istället reservdäck monterat under den bakre stötfångaren. Öppna reservdäcket Carrier

Inspektera sidan av reservdäck bäraren att hitta transportören handtag
. Dra i handtaget och dra däcket transportören bort från den bakre fraktdörr. Detta är nödvändigt om du vill ta bort reservdäck eller om du vill helt enkelt öppna last dörr. Om din Pathfinder använder den sekundära transportören istället, öppna det inte är nödvändigt.
Bort däcket från Carrier

Ta bort de fyra skruvarna som fixerar reservdelar däck till bäraren, och sedan försiktigt dra däcket bort från bäraren. När du byter det, se till att dra åt bultarna till mellan 48 och 66 foot-pounds av vridmoment.

Att ta bort reservdäcket från bakmonterad stötfångaren bärare, ta bort jack verktyget underifrån Pathfinder baksäte och sätt in den i hålet i mitten av stötfångaren. Vrid verktyget moturs för att sänka reservdäck. När den når marken, skjut metall fångsten genom centrum för att separera det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120403.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.