Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2003 Jeep Liberty specifikation

Den Jeep Liberty visades 2002 som en ersättare för den 18-årige Jeep Cherokee. Jeep åter vissa utmärkande Jeep egenskaper, såsom den slitsade främre grill och runda strålkastare, samtidigt som en kropp-stil mer som en Cherokee än en traditionell Jeep. Den 2003 Liberty ökar lastkapaciteten kontra 2002, och lägger till några extra funktioner. Tre trimspacklingar finns: Sport, Limited Edition och Renegade. Motor och växellåda

modellerna Sport levereras som standard med en 2,4 liters, V4 motor som ger ut 150 hästkrafter och 167 £-fötter vridmoment. Tillval på idrott, och standard på Limited och Renegade är en 3,7 liters, 210 hästkrafter V6 med 235 £-fötter vridmoment. Sport har en axel förhållandet 4.10:1, för bättre off-road och bogsering prestanda, medan de andra två har en 3.73:1 ratio. Alla finns med antingen en femväxlad manuell eller fyrväxlad automatisk överväxel. Genomsnittlig bränsleekonomi är 17-18 mpg i staden och 21 på motorvägen. Den maximala trailer kapacitet är 5.000 kg., Medan den maximala nyttolasten är 1150.
Fjädring och styrning

Alla modeller finns med bakre tvåhjulsdrift eller två typer av fyra-wheel-drive: Command-Trac deltid och Selec-Trac heltid, både med hög och låg fyrhjulsdrift. Standard i alla är en oberoende, framvagnen med skruvfjädrar, gas-trycksatta chocker och en krängningshämmare, medan i ryggen finns det en bakre-länksystem med spiralfjädrar, gasdrivna chocker och en krängningshämmare. En nio-tums markfrigång, 38-graders inställning och 32-graders infallsvinkel gör för bra terrängkörning. Alla har rack-and-pinion styrning.
Interiör och Space

Alla modeller har fyra dörrar och säten fem passagerare, med främre skålade säten och en bakre , 65-35 hopfällbar bänk. Främre ben och huvud är vardera 41 inches, medan i ryggen, det finns 37 inches av benutrymme och 42 i takhöjd. Lastvolym bakom baksätet är 29 kubik-meter och med fällda säten, det är 69. Standard klädsel i all idrott och begränsad modeller är tyg, med möjlighet till premie duk i Sport och läder i Limiteds. Tyg och läder finns i Renegades. Sport modeller har en vanlig AM /FM stereo och valfria A /C, farthållare, makt lås och fönster, keyless inresa och en CD-spelare, som alla är också standard i Limiteds och Renegades. Soltak finns i alla modeller. Addera Safety

Fyrhjulsdrift, skivbromsar, sidostänger inverkan, och främre passagerarsidan och förarsidan krockkuddar är standard på alla modeller. Låsningsfria bromsar och främre och bakre overhead krockgardiner finns tillgängliga. Tillval på alla modeller är en differentialbroms, vilket förbättrar framkomligheten i terräng och hala förhållanden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120164.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.