Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2002 Durango specifikation

Den 2002 Dodge Durango finns i fem olika trim . Du har möjlighet att välja mellan en Durango SLT Plus Sport Utility , Durango R /T Sport Utility , Durango Sport Utility , Durango SLT Sport Utility och Durango SXT Sport Utility . Hantering

2002 Dodge Durango kommer med ABS-bromsar som har en 3.55:1 axel ratio . De två skivbromsar inkluderar två ventilerade skivor . Den nyckelben främre hjulupphängningen har en krängningshämmare oberoende med torsionsfjädrar , och balken bakfjädringen har en krängningshämmare stelt med bladfjädrar .
Prestanda

4,7 - liters V8 -motorn har 235cc av hästkrafter vid 4.800 rpm . Bränsletanken rymmer 95 liter blyfri bensin, och det finns en multi -point insprutning bränslesystemet .
Exterior

Den totala längden på en Durango är 4915 mm , är bredden 1819 mm , och höjden är 1829 mm . Strålkastarna har en halogenlampa och en vanlig lins . Fönstren på glaset är värmereflekterande och alla fönster är tonade för privatlivet, med undantag av vindrutan . Kroppen Färgen finns i svart , metallic , pearl eller glans .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119132.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.