Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Cargo Specifikationer för en Ford Escape

Mängden lastutrymme i ett fordon kan vara en viktig faktor för att avgöra om de vill köpa ett visst fordon. Kanske du går på en hel del resor med din familj och du behöver en hel del utrymme för att lagra ditt bagage. Kanske du reser ensam och inte behöver mycket utrymme. Tänk på hur mycket lagringsutrymme du behöver innan du köper en bil som Ford Escape. Storage Area

2011 Ford Escape levereras med en total lastutrymme av 67,2 kubikfot, men det är först när baksätet är nedfällt. När föder sätena är upp, är den totala lastutrymmet 31.4 kubikfot. I Ford Escape Hybrid, är den totala lastvolymen 66,4 kubikfot, eller 30,9 kubikfot när baksätet är nedfällt. Addera Golv och Overhead Storage Konsoler

Inte beaktas de övergripande last specifikationerna är de lagringsutrymmen inom golv, dörrar och overhead-konsolen. De XLS och Hybrid 2011 Ford-modeller Escape kommer med ett golv konsol som har fyra mugghållare och flyttbara behållare för förvaring av föremål. De XLT och Limited modeller har overhead lastutrymmen som också har lagringsbehållare, förutom fickor på baksidan av varje säte som gör att du kan lagra kartor och tidskrifter.
Ytterligare Cargo Package

Limited 2011 Ford Escape modell levereras med en last option paket som inkluderar en takterrass insynsskyddet, en dold, vattentät, låsning behållare under bakre lastutrymmet, och rails på taket med reglar för att hålla alla dina tak-burna produkter säkra. Även lasten paketet ingår inte i de andra (icke-begränsad) Ford Escape modeller, kan du köpa den om du vill.
Vikt Kapacitet

last vikt kapacitet på vardera 2011 Ford Escape modell är ca 4,100 pounds. Med tanke på att det totalvikt 2011 Ford Escapes är ca 4,600 pounds, är denna lastkapacitet ganska respektabelt för en SUV av dess storlek. Om du är ute efter att hitch en trailer till Escape, den 2,5-liters motor modeller har en dragkapacitet på 1500 pounds. Den 3,0-liters motor modeller (inklusive hybrid) har bogsering kapacitet på 3500 pounds om du får klass II släp paket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119604.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.