Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Typer av SUV Fordon

Sport Utility Vehicles (SUV) är populära fordon val för många konsumenter. De erbjuder gott om inre rum, en högre körställning och mer lastkapacitet än sedaner. Det finns många typer av stadsjeepar att välja mellan, och hitta den rätta beror till stor del på storleken på din familj och hur du planerar att använda din nya bil. Mini stadsjeepar

Mini stadsjeepar blev populär med produktion av Jeep CJ-serien, den första riktiga off-road konsument fordon som blev Wrangler och gav upphov till ett marknadssegment. Dessa mini SUV, med sina korta axelavstånd, är mycket lättmanövrerad i trånga gränser, såsom i skogen. Medan den ursprungliga mini modeller hade axelavstånd så kort som 80 inches, nyare modeller såsom Fiat Sedici har längre sådana. Den Sedici mini SUV har en hjulbas på 98 inches.
Kompakta stadsjeepar

kompakta stadsjeepar är större än deras miniatyr kusiner och allmänhet kommer med bättre acceleration, hantering och prestanda, tillsammans med mer längd och lastutrymme. De har också ofta har mer bekväma interiörer och ett bättre urval av funktioner. Populära modeller inkluderar Toyota RAV4, Honda CR-V, Ford Escape och Suzuki Grand Vitara.
Midsize stadsjeepar

Ibland som ett alternativ till en minivan, medelstora stadsjeepar passa behoven hos många familjer tack vare deras ökade makt och innerutrymmen, och känslan av säkerhet som kommer med att vara i ett större fordon. Många medelstora stadsjeepar har en valfri tredje sätesraden. Populära modeller inkluderar Ford Explorer, Jeep Grand Cherokee, Chevy Blazer och Dodge Durango.
Stora stadsjeepar

De största stadsjeepar erbjuda konsumenterna mer lastutrymme, mer inre rum och oftast mer effekt. Typiskt med plats för åtta eller nio, stora stadsjeepar såsom GMC Yukon, Chevy Tahoe och Suburban och Ford Expedition är populära för deras dagliga utilitarism och tillförlitlighet. Addera Crossover stadsjeepar

Crossover stadsjeepar är bil-baserade, unibody-konstruktion, lång, wagonlike fordon som har blivit ett populärt alternativ till traditionella truck-baserade stadsjeepar. Delningsfilter uppnår normalt bättre bränsleekonomi och erbjuder mer bekväma interiörer än många andra stadsjeepar, och de utför på vägen som en bil snarare än som en pickup. Populära modeller inkluderar Ford Edge, Kia Sportage och Honda Pilot.
Lyxiga stadsjeepar
stadsjeepar

Lyx finns i många storlekar, men vad som skiljer dem är deras rika och lyxiga funktioner som lädersäten, navigationssystem och ombord underhållningssystem. Konsumenterna betalar en rejäl prislapp för dessa plysch funktioner, dock. Populära modeller inkluderar Cadillac Escalade, BMW X6 och Mercedes-Benz GL450.
Off-Road stadsjeepar

stadsjeepar gång var sant terränggående fordon, med kort axelavstånd, hög markfrigång och fyra-hjulsdrivna system som kan navigera ojämn terräng. Även off-Roaders är nu en mindre nisch för SUV-marknaden, är modeller som Nissan xterra, den ursprungliga Ford Bronco och hela Land Rover-serien fortfarande uppskattad för funktionerna.
Hybrid SUV

Hybrid stadsjeepar har blivit mer populärt under de senaste åren, tack vare sina gas-läppja sätt. Mest hybrid stadsjeepar är uppfräschade versioner av ett nonhybrid modeller. De erbjuder liknande funktioner som vanliga stadsjeepar och kan även vara berättigade till skattelättnader för att kompensera sina något högre prislappar. Populära modeller inkluderar Ford Escape Hybrid och Mercury Mariner Hybrid, Dodge Durango Hybrid och Toyota Highlander Hybrid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119718.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.