Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

BMW X5 4.6L Kommer inte Crank

Den bayerska Motor Works , mer känd som BMW gör X5 . Den X5 är den största SUV bil det tyska företaget tillverkar och anses vara en lyx-SUV . Den finns med flera motoralternativ , bland annat en 4,6 - liters kraftkälla . Om du upplever problem med tändningen i din X5 4.6L , såsom att det inte dras igång , det finns några enkla och snabba kontroller för att gå igenom för att försöka rätta till situationen . Instruktioner
1

sitta i förarsätet och vrid tändningsnyckeln till neutralläge . Slå på radion eller lampor för att se om batteriet är dött eller har en låg avgift . Om inga lampor eller radio Ström på, är frågan troligen batteriet . Den X5 batteri i baksätet på bilen , under bagageutrymmet . Dra ett andra fordon upp till X5 och hoppa starta X5 .
2

Grip överföring shifter och säkerställa X5 är i parken . Den X5 kommer inte vev om transmissionen är i " Park " . Ställ växelreglaget till Park och prova på tändningen igen .
3

Vrid tändningen och lyssna på motorn när den försöker vev . Om det finns sputtring eller misständningar , problemet är sannolikt nej till mycket låga bensin . Fyll en gasbehållare med en eller två liter 91 oktan bränsle och häll det i tanken . Den X5 använder hög - testet , premium bränsle och något bränsle tillsätts bör vara av den rekommenderade kvaliteten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120382.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.