Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Nackdelarna med att äga en SUV

stadsjeepar har blivit mycket populära . Drivrutiner njuta av deras terrängegenskaper och förmåga att hysa många passagerare och förnödenheter . Men de har många nackdelar , vilket bör beaktas innan de köper en sport utility vehicle . Kostnad för att underblåsa

stora storleken på stadsjeepar kräver det att bränna mer gas än vanliga bilar , vilket innebär en ökad kostnad vid tankning .
Miljökonsekvensbeskrivning
< br >

eftersom stadsjeepar kräver mer gas , vilket får många att hänvisa till dem som " bränsleslukarna , " de har en negativ miljöpåverkan genom ökad förorening och minskad hållbarhet ändlig naturresurs av olja .

Minskade Säkerhet

Enligt National Highway Traffic Safety Administration , stadsjeepar är tre gånger mer benägna att rulla över än vanliga fordon .
risk för övriga drivrutiner

stadsjeepar är topptyngda och därför har svårare att snabbt manövrera ut eventuella olyckor och är dessutom sannolikt att orsaka mer skada på andra fordon i händelse av en olycka .
< br >
ökad försäkring priser

SUV ägare betalar 10 procent till 20 procent mer för bilförsäkring i genomsnitt på grund av den ökade risken för en allvarlig olycka .
< br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118840.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.