Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2001 Ford Excursion Limited specifikation

Ford Excursion är en fullstor SUV byggd på en lastbil chassi från Ford. Den tillverkades från årsmodell 2001 till 2005, då efterfrågan på större SUV fordon började krympa. Utfärden var en större version av den populära Ford Expedition. Under modellåret 2001 kom Utflykt i det vanliga XLT bas och mer lyxiga och kraftfulla Limited trim nivå. Motor

2001 Ford Excursion Limited producerades med en vanlig 6,8-liters V10-motor som toppade på 310 hästkrafter. Konsumenterna kan välja de valfria mindre motorer såväl som inkluderade en 5,4-liters V8 med 255 hästkrafter eller 7,3-liters V8-motor med 250 hästkrafter. En fyra-växlad automatlåda med överväxel var standard på Limited och tillverkas med en 130-amp generator och 750-amp batteri med nedgångna skydd. Tanken höll 44 liter gas. Stad och motorväg körsträcka per gallon uppgifter inte lämnas för den här modellen.
Styrning och fjädring

utfärden Limited presenterade en valfri uppgradering till en heltid elektroniska fyra- fyrhjulsdrift med diffspärr. Utfärden byggdes med en främre bladfjädring och främre krängningshämmare. Lastbilen innehöll en re-cirkulerande system boll styrning och blad bak våren och spiralfjädrar fram. Den fyrhjuliga låsningsfria skivbromsar som stöds 16-tums hjul silver legering.
Safety

Airbag passagerare och sido barer inverkan var standard på varje Excursion Limited. Utfärden Limited också såldes också med en Securilock tändning inaktivera systemet och överfallslarm.
Dimensioner

fyrdörrars utflykten var stort och hade massor av interiör lastutrymme . Förutom att kunna sittplats för upp till åtta personer, hade Limited en inre lastvolym på 48 kubikfot och 100.7 kubikfot med baksätena nedfällda. Den yttre längd var 226,7 inches, 80 inches bred och 80,4 inches hög med takräcket och 77,4 utan. Vikten på utflykt var 7190 £. med V10 motor och £ 6650. när de tillverkas med endera av de mindre V8-motorer. Den begränsade standard fordon kan bära en nyttolast på upp till £ 1950. Utfärden Limited har också en maximal dragkapacitet på 11.000 pund. Hjulbasen mätte 137 inches, vilket gav Excursion Limited en 26,5-fot vändradie.
Colors

2001 Ford Excursion Limited exteriöra färger ingår, svart, fux, mörk satin grönt, djupt Wedgewood blått, egendom grönt och Toreador röd. Utfärden Limited interiören kom med läder sittplatser i bara en färg -. Medelstora pergament, vilket är en gråaktig-tan färg

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119871.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.