Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man beräknar Max Dragkapacitet för en Suburban

Chevrolet Suburban är en arbetshäst av ett dragfordon. Den levereras i en 1500 (halv-ton) modell och en 2500 (trekvarts ton) modell för tyngre transporter. En populär användning för dessa stora sport-utility fordon är att dra släpvagnar, såväl som människor distanser. Den dragkapacitet av en Suburban varierar beroende på ett antal faktorer, såsom modell, motorstorlek, axel ratio och lastning av dragfordonet. Svaret kan variera avsevärt från vad instruktionsboken säger. Saker du behöver
Calculator
Visa fler instruktioner
1

Slå upp brutto kombinerat fordonets vikt i Suburban. För en 2003, 2500 modell Suburban, det är £ 19.000. Instruktionsboken ska specificera detta. Trailer Life Magazine hemsida upprätthåller en lista över bogsera kapacitet och brutto kombinerade betyg vikt för de flesta fordon som du kan använda för bogsering.
2

Ta reda på vad den lastade vikten på din Suburban är. För att göra detta, ladda bilen med en full tank och alla passagerare du tar med dig. Har all last som du skulle ha i bilen medan bogsering. Gå till din närmaste certifierade lastbil skala, och väga bilen.
3

reda fabriken-rankade bogsera vikten av ditt fordon, från instruktionsboken eller Trailer Life hemsida. Också ta reda på vad den totalvikt är för ditt fordon. Detta är det mest att din bogsera fordon fullt kan väga in.
4

Subtrahera den lastade vikten på din Suburban från brutto kombinerade fordonet väger rating. Skriv ner detta antal. Subtrahera brutto rating fordonets vikt från brutto kombinerade fordonets vikt rating, och skriva det numret ner också. Bestäm dragkapacitet på din Suburban genom att använda mindre av dessa två tal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119103.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.