Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man installerar Jeep Grand Cherokee Splash Guards

stänkskydd, som ibland kallas Stänkskydd, ligger på baksidan av hjulet väl på framsidan och baksidan av Jeep. Byta stänkskyddet kan vara nödvändigt om de har brutit ut, eller har skadats på något annat sätt på grund av väder eller körförhållanden. Projektet är okomplicerad och det genomsnittliga jeep ägare kan utföra uppgiften på kort tid med ett begränsat antal verktyg. Saker du behöver
Tin snips
stjärnskruvmejsel
disktrasa och torka handduk
Stänkskydd kit
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den gamla stänkskydd. Det finns två typer av inblandade fästelement. Den första är den plast niten. Använd tenn snips att passa under huvudet på niten och skär bort det. Det bör finnas två av dessa vid den övre delen av den nedre delen av stänkskyddet. Det kommer också att finnas två skruvarna som bör tas bort. Dessa är på den övre delen som ser ut som en triangel. Kasta bort de extra delarna.
2

Tvätta det område där den gamla stänkskydd lokaliserades för att avlägsna eventuella extra skräp innan du installerar den nya stänkskyddet. Torka med en handduk.
3

Håll den nya stänkskyddet till hjulhuset. Tryck på en av plastnitar genom hålet på undersidan av fliken där den kommer i kontakt kroppen. Skjut in niten i med handen.
4

Leta högst upp skruvhålet. Detta borde vara rätt nära toppen av triangeln delen. Tryck skruven genom hålet. Skruven kommer i det nya stänkskyddet kit. Det finns en låsmutter som måste placeras över den spetsiga delen av skruven och är i form av en kvadrat. Detta är också anordnad i satsen. Börja skruva i skruven med skruvmejseln medan du håller på fyrkantsmuttern när du drar åt skruven. Fortsätt tills det är ordentligt på kroppen. Upprepa detta med den andra skruven, som ligger ca 3 eller 4 inches lägre.
5

Skjut den slutliga plasten niten i det andra hålet i botten av stänkskyddet.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120059.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.