Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

1995 Chevy Tahoe specifikation

Den 1995 Chevy Tahoe är en fyrdörrars SUV som är två meter kortare än den Suburban, offra den tredje bakre sätesraden. Det var bara utsläppt som en 1500 serie version. I 1995 års modell och senare utgåvor är "riklig på marknaden och förblir populär," enligt Matt Stone, en Motor Trend bil granskare. Han tillägger dock att bilen är "tung på gasen." Engine

1995 Chevrolet Tahoe har en V8-motor som är placerad i längdled. Bränslesystemet är singel-point insprutning och kommer med en 30-liters bränsletank. Den Tahoe har en 200-hästars motorn vid 4.000 varv per minut. På motorvägen, blir Tahoe 15.7 miles till gallon, och i staden blir det 14.
Bromsar och fjädring

1995 Chevrolet Tahoe kommer med en anti -bromsar. Den SUV har också två skivbromsar, inklusive två ventilerade skivor, samt oberoende fjädring för fram-och bakhjulen.
Yttermått

1995 Chevrolet Tahoe har stötupptagande stötfångare på fram-och baksidan. Gjutningen på sidan och baksidan är krom. Den speglar på förarsidan och passagerarsidan är power-justeras inifrån fordonet. Den totala längden är 16,5 meter från ände till ände, och höjden är 6,3 meter. Den totala vikten är 6,784 pounds.
Inredningsdetaljer och dimensioner

1995 Chevrolet Tahoe erbjuder farthållare, mugghållare, och askkoppar i fram-och baksätet. Den levereras som standard med en AM /FM-radio stereo. Framstolarna har armstöd och förarsätet har en krockkudde. Den benutrymme för framsätena är 59,6 inches. Baksätet har 41,7 inches av benutrymme. Främre och bakre huvudet rummet är densamma vid 39 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118955.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.