Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur vill kolla en Range Rover Trailer Socket

Range Rover gör HSE, HSE Sport, LR3 och LR4 och Defender. Dessa SUV stil riggar är konstruerade för användning i terräng och väg touring. De riggar har fabriken valfria dragkrokar för dragning av släpvagnar och campare. Vid utarbetandet av Range Rover för en resa som innebär körning med släpvagn eller husbil, behöver skumt kontrolleras och förberedd för resan. Ta 15 minuter för att klara det skumt för säkerhets skull. Saker du behöver
Måttband
Avfettaren
sämskskinn sälja Grease
Visa fler instruktioner
1

avgöra om dragkroken mottagaren på Range Rover är rätt storlek för att acceptera bogsera-armen på släpet. Mät torget skumt på Range Rover genom att placera ena änden av måttbandet vid kanten av torget skumt och utvidga den till den motsatta sidan. Ta läsningen. Vanliga storlekar är 1 1/4, 1 1/2 och 2 inches.
2

Kontrollera att kroken har behövs riggbult och låsningsmekanismerna. Den riggniten är en metallstång som glider genom hålet på redskapskopplingen och arm, som förbinder dem. Det bör finnas två små metall stift som går genom riggbulten på sidorna för att hålla riggbulten i hålen.
3

Spray 2 till 3 skott av avfettningsmedel på insidan av dragkrok och torka ut den med sämskskinn trasa. Få bort sand eller detritus ur skumt.
4

Dra tråden kontakten ut att exponera det och redo den för pluggarna trailer ljus. Tråden kontakten på Range Rover är inställd på den högra sidan av skumt och är under stötfångaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120373.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.