Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Buick Enclave Specifikationer

Buick Enclave är en lyx sport utility vehicle (SUV) först presenterades som en 2008 modell för den exklusiva-köparens marknad. Den SUV använder Buicks QuietTuning process, vilket minskar bullret i bilen och gör den till en av de tystaste stadsjeepar på väg, enligt auto granskare MSN Autos. Den 2010 Buick Enclave erbjuder uppgraderingar såsom tillgängliga 20-tums kromade fälgar och en premie ljudanläggning, och finns i sex utföranden: CX front-wheel-drive och all-wheel-drive, den CXL front-wheel-drive och alla -wheel-drive och CXL 2XL front-wheel-drive och all-wheel-drive. Motor och Power

Alla utföranden av 2010 Buick Enclave har en 3,6-liters V6-motor med 288 hästkrafter vid 6300 rpm och 270 foot-pounds av vridmoment vid 3.400 rpm. Motorn har en cylindervolym på 217 cubic inches och funktioner direkt injektion, vilket innebär bränsle sprutas direkt in i cylindern, vilket ger SUV mer ström.
Transmission och bränsleekonomi

Alla utföranden av 2010 Buick Enclave har en sexväxlad automatisk växellåda med en bränsleekonomi mellan 16 mpg i staden och 24 mpg på landsväg.
Interior Mått och Comfort

2010 Buick Enclave säten sju passagerare och har framför takhöjd på 40,4 inches, främre benutrymme på 41,3 inches, bakre minimihöjd på 39 inches och benutrymmet i baksätet på 36,9 inches. Lastvolym är 115,1 meter för alla klippningar. Interiör standard funktioner inkluderar dubbla kontrollzon klimat, CD och MP3-spelare, XM satellitradio med tre månader lång rättegång, farthållare, extra baksäte, läderklädda ratten, Bluetooth och OnStar säkerhet.

Yttermått och styling

2010 Buick Enclave är en fyrdörrars SUV med en längd på 201,8 inches, en bredd av 79 inches och en höjd på 72,5 inches. Tomvikt för alla utföranden är mellan 4,780 och 4,980 pounds, och bränsle kapacitet är 22 liter. Exteriört gäller varselljus, uppvärmda backspeglar, all-season däck, dimljus och bakrutan defogger.
Säkerhet

standard säkerhetsanordningar på alla utföranden av 2010 Buick Enclave inkluderar OnStar automatisk krasch respons och stulna fordon bistånd, antispinn, StabiliTrak antisladdsystem (som reglerar de stadsjeepar bromsarna i snäva svängar), stöldskydd, barnsäkerhetsspär, förare, passagerare, huvudet gardin sidokollision och thorax sidokollision främre raden krockkuddar och ABS-bromsar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119424.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.