Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur att transportera gods på en SUV Tak

SUV är ett stort fordon för att transportera massor av människor eller massor av artiklar från punkt A till punkt B, men när tillfället kräver flytta båda, kan du vara i en bit av en ättikslag. Den fix är att lagra saker på taket med hjälp av rack fabrikens tak, men att göra det, måste du se till att saker är säkrade fast på taket, annars kommer artiklar bara flyga iväg. Saker du behöver
Step stege 40 meter 3/8-tums Saxar rep
eller mattkniv
Visa fler instruktioner
1

Placera steg stege på sidan av fordonet så att du kan nå taket och enkelt se takräcket. Lyft upp din första objektet och placera den så att den grenslar sidorna av rack, eller sitter säkert på korset skenor takräcket.
2

Space din last jämnt över taket, vilket gör Se till att varje bit är fast på sträckbänken av sig själv, och stöds av racket och inte plåten på taket. Addera 3

Skjut rep under tvärstagens på takräcket så att den löper längden av fordonet men är mer på passagerarsidan än förarens sida av fordonet. Vira den runt lasten och binda repet i en knut, säkra lasten på rälsen. Klipp bort överflödigt rep sedan upprepa processen för förarens sida av fordonet, vilket ger dig två rep som är bundna till racket på vardera sidan av racket själv.
4

Slide annan längd rep under takräcke, gå på bredden på fordonet, mot rackets framsida. Lägg repet runt lasten och knyta det i en knut, säkra lasten till hyllan och taket. Upprepa denna process med den bakre delen av takräcket också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118880.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.