Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Lägga Sync till en ny Ford Explorer

Ford SYNC tillåter föraren att ringa samtal, styra MP3-spellistor och andra multimedia, och få en vägbeskrivning, allt med hjälp av särskilda röstkommandon. Alla Ford-bilar kommer med SYNC, och den är klar att använda vid aktivering. SYNC är gratis för de första tre åren med att äga din bil. När de tre åren är upp måste du betala en årlig fri från $ 60 till fortsatt användning av tjänsten. Du måste registrera ett konto för att aktivera SYNC i din nya Explorer. Saker du behöver
Internetuppkoppling
Fordonsinformation
Visa fler instruktioner
1

Gå till den officiella SYNC webbplats för att registrera ditt system och fordon (se Resurser) .
2

Skapa ett konto. Du måste skapa ett unikt användarnamn och lösenord som du kan använda för att logga in på webbplatsen och spåra eventuella förändringar, eller ladda SYNC uppgraderingar eller patchar. Var säker på att du har fordonsinformation hands, till exempel fabrikat, modell och VIN-nummer.
3

Aktivera SYNC. När du har skapat ett konto kommer du att bli ombedd att aktivera SYNC i bilen. När du har bekräftat informationen på skärmen, kommer SYNC vara redo att använda i bilen.
4

Bekanta dig med SYNC kommandon i ditt fordon. Din bil handboken går in på detaljer om kommandon som du kan säga, exempelvis "USB" och "Bluetooth Audio." Du kommer också att kunna importera kontaktlistor från din mobiltelefon för att ringa samtal medan du kör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119780.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.