Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Alternativ på Ford Excursion XLT

Ford Excursion senast producerade för 2005 års modell. Det är känt för att vara den största SUV någonsin producerats vid den tidpunkten. På grund av Excursion storlek och vikt, var undantaget från EPA bränsleekonomi testning, vilket innebär att det inte finns någon officiell bränsleekonomi rating för fordonet. Den XLT var mid-level paket i utflykten. Ett antal alternativ fanns med XLT paketet. XLT motoralternativ

Ford Excursion bas motorn var en 5.4L V-8 motor, men kunde XLT modellen också konfigureras med 6.8L V-10 motor. Den V-10 motor producerade 310 hästkrafter och 425-lb.ft. av vridmoment, jämfört med 255 hästkrafter och 325-lb.ft. av vridmoment som produceras av 5.4L V8-motor. En 6.0L dieselmotor fanns också tillgängliga. Dess hästkrafter bara var något bättre på 325, men var dess vridmoment 560-lb.ft
XLT paketresa

XLT paketresa väckt overhead. konsolen med en färddator som visade att Excursion beräknade bränsleekonomi, samt en inbyggd kompass. Det ingår också ström bak-kvartsbilder.
Makt justerbara pedaler

makt justerbara pedaler var ett alternativ på Excursion XLT. Dessa pedaler tillåter frekvensomriktaren att hitta den ideala avståndet mellan hans fötter och bilens pedaler. Den makt justerbara pedaler manövreras med en instrumentpanel "Framåt" eller "bakåt"-knappen.
Rear Entertainment System

bakre underhållningssystem inklusive en DVD-spelare och en nedfällbar skärm. Detta system är monterat på headliner ovanför den andra raden säten område, vilket gör att alla baksätespassagerarna titta på en film på enheten.
Omvänd Sensing System

Fords omvända avkänning system för Ford Excursion gör parkering i trånga utrymmen lättare. Eftersom Excursion är så stor, kan den här funktionen hjälpa föraren att avgöra om han är närmare ett objekt än han skulle vilja vara. När den bakre stötfångaren kommer nära ett objekt, börjar varningssignal att pipa, vilket gör att föraren vet att iaktta försiktighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119758.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.