Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

1996 Chevy Tahoe kuggkrans Åtdragningsmomentspecifikationer

Den 1996 Chevy Tahoe kom utrustad med en kraftfull 5,7-liters V-8 motor som genererade 50 procent mer hästkrafter och vridmoment än tidigare modeller. Dessutom gjorde nya funktioner såsom baksätet värmerör, en förbättrad automatisk växellåda, och P-metriska däck för en tystare gång på 1996-modellen en stor förbättring. Bara 20 inches kortare än en Suburban, var fyrdörrars Tahoe ett kraftfullt, kompakt SUV som skröt 250 hästkrafter. Ringen växelaggregatet för 1996 Chevy Tahoe ingår i ringen och drevet. Specifikationer av ringen och Pinion

Krondrevet på 1996 Tahoe tillverkades för att passa GM-stil axel. Denna axel har en hög kvot differential Vid 3,73-till-1. Ringen bör vara 8,5 inches i diameter och pinjongaxeln bör ha en diameter av 1,626 inches. Ringen har 41 tänder för slitbanan, medan drevet endast har 11 tänder, men 30 splines drevet. Ringen bör göras av 8620 stål och har tio 7/16-inch med 20 vänstergängad bult. Dessa specifikationer passar alla 1996 Chevy Tahoe modellen, inklusive basen, LS, och modellerna LT med åtta cylindriga motorer på antingen 5,7 liter eller 6,5 liter slagvolym.
Utväxling

Krondrevet av Tahoe är del av transmissionen, så att veta vridmomentspecifikationer som är beroende av att känna till de utväxlingsförhållanden på ringdrevet och transmission. Den Tahoe utnyttjar en planethjulväxel som möjliggör överföring till arbete. Specifikationen av Tahoe fyrväxlad automatlåda inkluderar fyra utväxlingar. Den första är 3.06-till-1, är den andra 1,63-till-1, är den tredje 1,00-till-1, och den fjärde är 0,70-till-1. Dessutom finns det en axel förhållande av 3,42-till-en och en slutlig-utväxling av 2,39-till-ett. Motorn på 60 miles per timme i högsta växeln levererar sedan 1900 rpm. De planetariska utväxlingar kan antingen öka eller minska vridmomentet, eftersom de i slutändan spelar en roll i kontrollen av hastigheten.
Torque Converter

Krondrevet agerar för att gynna Tahoe s momentomvandlare, vilket kan öka eller minska motorns varvtal. Om din motor är igång, men din Tahoe är en stå stilla, är din momentomvandlaren arbetar för att ge momentet när du träffar gasen. Denna mekanisk anordning omvandlar vätsketryck för att låsa den utgående axeln hos omvandlaren så att motorn kan få kraft. Det omvandlade trycket överförs sedan från motorn till Tahoes fyra-växlad transmission och sedan vridmomentet kan ökas. Krondrevet och momentomvandlare av
Vridmoment

överföringen låta 1996 Tahoe att skryta ett vridmoment på 335 foot-pounds vid 2.800 rpm. Detta är med en förskjutning av 350 cubic inches och ett kompressionsförhållande på 9,4-till-1. Den Tahoe har toppventiler, med två ventiler per cylinder på en 90-graders V-8, gjutjärn motorblock och cylinderhuvuden motor som är vätskekyld. Kuggkransen är en av de många komponenter som levererar denna effekt och vridmoment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120374.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.