Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man gör en BMW X5 avgassystem

Bygga ett anpassat avgassystem för din BMW X5 kan vara ett givande projekt som kan ge betydande besparingar jämfört med att köpa en eftermarknad eller utbyte fabriken avgassystem. För det mesta kommer du att replikera utformningen av din X5: s nuvarande avgassystem. Flänsarna av avgaserna ska kunna vara ansluten till fabriken avgasgrenrör och det måste också passa in i galgar fabrik avgaserna, vilket säkrar den till kroppen av din X5. Saker du behöver
Avgasrör
ljuddämpare
Svetsning material
Svetspistol
Avgasflänsar
Jack står
Ordet jack
Wire avgassystem hängare

Visa fler instruktioner
1

Park ditt X5 på en plan yta och höja varje hörn av bilen med din domkraft. Placera en pallbock under hjälpramen av bilen i varje hörn för att stödja det. Upprepa tills alla fyra hörn av bilen vilar på pallbockar och bilen är i luften.
2

Ta fabriken avgaser genom att starta på avgassystem rubriker, sitter på undersidan av din X5 motor . Ta bort skruvarna som håller fast avgasrören till botten av avgasgrenrör.
3

Följ avgasrören längs undersidan av din X5 och lokalisera de avgaser galgar i centrum och baksida bilen. Ta bort avgaserna från de galgar genom att lyfta upp och dra avgasrören i motsatt riktning.
4

Place de nya avgasrör på en plan yta och svetsa avgasröret flänsar på slutet som kommer att vara ansluter till avgasgrenröret. Placera avgasröret flänsar mot grenröret så att det matchar.
5

Svetsa avgassystem hängare kablar till avgasrören så att de stämmer med positionerna för de avgaser galgar på fabriken avgaser .
6

Placera ljuddämparen på slutet av dina avgasrör och svetsa den på plats.
7

Låt avgaser s svetsar svalna och sedan använda ljus svetsar för alla av de nyligen svetsade anslutningar för att säkerställa att det inte blir några luftläckage och rören är fästa vid varandra.
8

Placera det nya avgassystemet under din X5 och anslut den till avgasröret galgar, med början vid ljuddämparens slut.
9

Bolt avgaserna flänsarna till grenröret, sedan sänka din X5 tillbaka på sina däck med din domkraft.
10

Starta din X5: s motor och låta den gå på tomgång under några minuter för att se till att kontrollera motorn ljuset inte tänds och din X5: s färddatorn visar inte några fel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120259.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.